Coco Vandeweghe — Gabriela Lee: pronosticuri Tenis WTA Charleston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Vandeweghe vs. Lee.

Duminica seara, 03/04/2022, nu mai devreme de ora 21:00, Coco Vandeweghe si Gabriela Lee (ex-Talabă) vor juca in faza calificarilor competitiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.41 @ Coco Vandeweghe vs. 2.94 @ Gabriela Lee (ex-Talabă)!

COCO VANDEWEGHE (#167 WTA)

A ajuns si ea la varsta de treizeci de ani, fiind departe de tenismena care la un moment dat era clasata a #14-a in ierarhia mondiala de dublu (29/10/2018) si chiar a #9-a in ierarhia mondiala de simplu! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu – ‘s-Hertogenbosch (2014, 2016) si alte patru finale pierdute – iar la dublu are patru titluri, printre care US Open-ul (2018, alaturi de Ashleigh Barty) si alte doua finale de dublu-mixt pierdute la Australian Open (2008), respectiv US Open (2016). Asadar, multa experienta in spate pentru americanca, dar deja vreo cinci sezoane de declin total pentru ea.

  • VICTORII Vandeweghe vs. Lee: nu au jucat

GABRIELA LEE (#257 WTA)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Galaţi (Romania) dar are resedinta la Lubbock – Texas (Statele Unite), este jucatoare de mana stanga ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,72m si are zgura ca suprafata preferata! Are in palmares patru titluri de nivel ITF Series Tour la simplu (unul pe hard outdoor – trei pe zgura) si alte zece astfel de titluri cucerite la dublu (unul pe hard outdoor – noua pe zgura). A mai fost prezenta si la editia precedenta a competitiei WTA Series Tour de la Charleston, a trecut de calificari si a pierdut la limita duelul cu Danka Kovinic (6-7 4-6) din primul tur.

  • VICTORII Lee vs. Vandeweghe: nu au jucat

Coco Vandeweghe – Gabriela Lee: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu multe game-uri si foarte probabil chiar cu un set decisiv, luand in considerare evolutiile pe care cele doua le-au avut pe parcursul sezonului regulat si in prima runda a calificarilo de la WTA Charleston! Coco Vandeweghe a fost prezenta pe parcursul lunii ianuarie la Bendigo ITF (semifinalista) si la Australian Open (calificari), apoi pe parcursul lunii februarie s-a retras de la Rome ITF (hard indoor), pe parcursul lunii martie n-a onorat cu prezenta vreun turneu, iar in prima runda a calificarilor de la WTA Charleston a trecut de a #508-a tenismena a lumii – americanca de douazeci si trei de ani – Jessie Aney (7-5 6-0 / i-a oferit oponentei patru mingi de break, si-a cedat serviciul o data, realizand cinci break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Gabriela Lee-Talabă s-a impus din postura de outsider in fata americancei Ellie Douglas (7-6 6-4 / i-a oferit oponentei patru mingi de break, si-a cedat serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor sase oportunitati de break avute) – a #371-a tenismena a lumii – in runda inaugurala a calificarilor.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2609
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde