CM 2018: Spania - Maroc. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci de la CM 2018, la o cotă de 1.50

CM 2018: Spania - Maroc. Pontul lui AndreiBVB

Spania și Maroc se vor întâlni de la ora 21:00, la Kaliningrad, în ultima etapă a grupei B de la Campionatul Mondial din Rusia.


Deja eliminată din competiție, Maroc are șanse minime să producă surpriza în fața Spaniei, asta deși a pierdut nemeritat partida cu Portugalia, scor 0-1, meci în care a jucat surprinzător de bine și a ratat mai multe ocazii mari.


Fără vreo șansă de calificare, marocanii, care au câștigat doar două dintre ultimele 15 meciuri de la CM (3-1 cu Portugalia, în 1986, respectiv 3-0 cu Scoția, în 1998) nu vor mai avea probabil motivație în fața unui adversar care e oricum mai bun la toate capitolele.


Deși Spania a suferit în meciul pe care l-a câștigat cu Iran (1-0), acum cred că lucrurile vor sta altfel, iar ibericii au șansa să demonstreze împotriva Marocului că se pot lupta pentru cucerirea trofeului, în ciuda faptului că atmosfera a fost una extrem de tensionată înaintea Mondialului.


Spania, care speră să termine grupa pe primul loc, așteaptă un nou meci excelent din partea lui Diego Costa. Atacantul în vârstă de 29 de ani a marcat două goluri în remiza cu Portugalia (3-3) și a adus apoi victoria cu Iran (1-0), demonstrând că este într-o formă extraordinară la turneul final din Rusia.


Deși s-a chinuit în fața Iranului, de aceasta dată cred că vedetele lui Hierro vor face diferența și mizăm pe cel puțin două goluri înscrise de Spania în fața Marocului, reprezentativă capabilă să marcheze și ea, după cum a jucat în primele două meciuri de la Campionatul Mondial.


Spania a demonstrat de ce este în stare în fața Portugaliei, atunci când a marcat trei goluri împotriva unui adversar superior Marocului.


ECHIPELE PROBABILE:


Spania: De Gea - Carvajal, Pique, Ramos, Alba - Busquets, Iniesta - Silva, Isco, Vazquez - Costa


Maroc: Munir - Dirar, Benatia, da Costa, Hakimi - El Ahmadi, Boussoufa - N Amrabat, Belhanda, Ziyech - El Kaabi


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
-13.1 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: -13.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Spania înscrie peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide