CM 2018: Croația - Anglia. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci de la CM 2018 (semifinale), la o cotă de 1.50

CM 2018: Croația - Anglia. Pontul lui AndreiBVB

Miercuri, de la ora 21:00, Croația și Anglia se întâlnesc la Moscova, în a doua semifinală a Campionatului Mondial din Rusia.


Până acum, cele două reprezentative s-au întâlnit de șapte ori: Anglia s-a impus în patru rânduri, Croația a obținut două succese, iar un meci s-a încheiat la egalitate. 


Ultimul meci direct a avut loc în 2009, în preliminariile CM din 2010. Atunci, Anglia s-a impus clar în fața Croației, scor 5-1.


Totuși, miercuri seara se anunță un meci extrem de echilibrat la Moscova, ambele echipe având jucători extrem de valoroși, așa că micile detalii ar putea să facă diferența într-o partidă atât de importantă.


Cred că vom asista mai degrabă la o partidă închisă, echilibrată, cu puține faze de poartă. Iar meciurile pe care cele două reprezentative le-au avut în optimi ar trebui să reprezinte un argument în acest sens: Anglia a fost net superioară Suediei, dar s-a impus doar cu 2-0 și a închis meciul după 60 de minute, în timp ce trupa lui Dalic s-a calificat în semifinale după ce a trecut de Rusia, la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, iar partida a devenit spectaculoasă abia în prelungiri, când s-au marcat două goluri în 30 de minute.


Croația dispune de vedete precum Modric, Rakitic, Kovacic și Perisic, iar englezii știu că nu trebuie să se deschidă prea mult împotriva unei asemenea echipe. 


În plus, echipa lui Southgate s-a dovedit vulnerabilă în apărare și a luat gol în patru dintre cele șase meciuri de la Campionatul Mondial. Jordan Pickford, de la Everton, a făcut însă un turneu final de excepție și a reușit să fie decisiv în multe momente pentru englezi, care așteaptă de la acesta să facă un meci mare și în fața Croației.


În concluzie, mă aștept să asistăm la un meci tacticizat, cu o luptă mai mult la mijlocul terenului, iar Anglia și Croația ar trebui să ne ofere un meci închis, în care să nu se marcheze mai mult de două goluri.


ECHIPELE PROBABILE:


Croația: Subasic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic - Rakitic, Brozovic - Rebic, Modric, Perisic - Mandzukic


Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young - Sterling, Kane


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscriu cel mult două goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide