CM 2018: Argentina - Croația. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci de la CM 2018, la o cotă de 1.63

CM 2018: Argentina - Croația. Pontul lui AndreiBVB

Argentina și Croația se întâlnesc joi, de la ora 21:00, la Novgorod, într-un meci extrem de important mai ales pentru sud-americani.


După remiza surprinzătoare cu Islanda, scor 1-1, Argentina nu își mai permite încă un pas greșit în grupa D. Croația este în schimb mai relaxată, după ce a câștigat primul meci din Rusia, 2-0 cu Nigeria.


Cred că Argentina va căuta să înscrie cât mai repede în fața Croației și mizez pe faptul că sud-americanii vor încerca să pună presiune încă de la început, mai ales că echipa lui Dalic nu are o defensivă atât de sigură, chiar dacă aceasta a scăpat fără gol primit cu Nigeria.


Așa cum s-a întâmplat și în cazul Elveției, la meciul cu Brazilia, (1-1), Croația va fi nevoită să faulteze destul de mult pentru a opri jocul ofensiv al Argentinei. Messi are o revanșă de luat după prestația palidă cu Islanda și cred că apărătorii croați vor avea mult de furcă în duelurile cu vedeta Barcelonei.


Așadar, vom miza pe faptul că reprezentativa Croației va lua cel puțin două cartonașe galbene, la o cotă de 1,63.


Croația strălucește la mijloc și în atac, însă are fundași destul de rudimentari, în frunte cu Lovren. De menționat că echipa antrenată de Dalic a încasat două cartonașe galbene și în primul meci de la Mondiale, cel cu Nigeria (2-0). Deși Croația a controlat clar meciul și africanii nu au pus probleme pe faza ofensivă, Rakitic și Brozovic au fost avertizați. Acum, fundașii croați vor avea serios de tras, mai ales cu vedeta Argentinei, Leo Messi, capabil oricând să-și elimine cu ușurință adversarii din joc.


ECHIPELE PROBABILE:


Argentina: Caballero - Mercado, Otamendi, Tagliafico - Salvio, Mascherano, Meza, Acuna - Messi, Aguero, Pavon


Croația: Subasic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic - Rakitic, Badelj - Brozovic, Modric, Perisic - Mandzukic 

Bonus300 RON
Pariaza
1.63
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Croația peste 1,5 cartonașe galbene
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide