Chris O’Connell — Jenson Brooksby: pronosticuri Tenis ATP San Diego

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul O’Connell vs. Brooksby.

Sâmbătă dimineaţă, 24/09/2022, nu mai devreme de ora 03:30, Chris O’Connell şi Jenson Brooksby vor juca în faza sferturilor de finala de simplu a competiţiei ATP World Tour de la San Diego (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 3.45 @ Chris O’Connell vs. 1.31 @ Jenson Brooksby!

CHRIS O’CONNELL (#130 ATP)

Are douazeci şi opt de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Sydney (Australia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m şi chiar daca nu este un tenismen cu alonja, poseda un prim serviciu greu de returnat – beneficiaza de suportul conationalului Marinko Matosevic pe parte de antrenorat! A urcat deja douasprezece locuri in ierarhia mondiala de simplu, iar o eventuala calificare in semifinale la ATP San Diego l-ar aduce din nou la un pas de prima suta mondiala.

  • VICTORII O’Connell vs. Brooksby: nu au jucat

JENSON BROOKSBY (#50 ATP)

Peste aproximativ o luna va implini varsta de douazeci şi doi de ani, are tot viitorul inainte pentru a demonstra ca poate urca şi mai sus de al #33-lea loc in ierarhia de simplu (13/06/2022 – career best), s-a nascut şi are reşedinta in California (Statele Unite), este de asemenea dreptaci dar executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m dar nu impresioneaza neaparat printr-un serviciu percutant, ci prin capacitatea de a controla schimburile lungi – este antrenat de Joseph Gilbert & Cam Muller.

  • VICTORII Brooksby vs. O’Connell: nu au jucat

Chris O’Connell – Jenson Brooksby: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu un minim de douazeci de game-uri, deoarece ambii sunt tenismeni de suprafete rapide, iar outsider-ul australian a demonstrat in precedentele turnee de hard outdoor din luna august şi-n precedentele doua runde de la San Diego ca poate fi combativ in duelurile avute cu adversari de prima suta mondiala – Jason Kubler (4-6 6-3 ret.), respectiv John Jeffrey Wolf (6-3 7-5 / doisprezece aşi expediati, trei duble greşeli comise, procentaj de 80% la punctele caştigate cu prima minge de serviciu, nu şi-a cedat serviciul, fructificand doua din totalul celor cinci oportunitati de break avute pe retur). De cealalta parte, favoritul publicului a avut nevoie de set decisiv pentru a-l elimina in faza optimilor de finala pe conationalul Mackenzie McDonald (6-4 3-6 6-2 / doua ore petrecute pe teren, doi aşi expediati, doua duble greşeli comise, procentaj de 78% la punctele caştigate cu prima minge de serviciu, şi-a cedat serviciul de doua ori şi i-a oferit opt mingi de break oponentului, iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor şase oportunitati pe care le-a avut la dispozitie, aici facandu-se şi diferenta la final).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 5 / 36
Calcul:
-440 RON
ROI:
-5.5 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
39 / 5 / 36
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi