CF Braila - Ripensia Timisoara. Pontul lui Nica

Tipsterul Nica ne recomanda un meci cu o cota de 1.62 pentru acest meci din prima etapa a Ligii a 2-a.

CF Braila si Ripensia Timisoara se infrunta sambata, 4 august, de la ora 11.00, in prima etapa din Liga a 2-a din Romania.


Se vor afla fata in fata doua dintre formatiile care au inceput bine campionatul trecut, dar care pana la urma au sfarsit prin a se clasa mai jos decat sperau, pe locurile 15 (Braila) si pe pozitia a 11-a Ripensia.


Liga a 2-a se anunta mai disputata ca oricand, avand in vedere numele grele din fotbalul romanesc ce au promovat in acest esalon. Astfel, atat Braila cat si Ripensia doresc sa debuteze cu dreptul, pentru ca meciurile din care poti obtine cu usurinta puncte vor fi tot mai putine pentru ambele.


In sezonul trecut, CF Braila a inscris multe goluri acasa, mai precis 42, chiar mai multe decat lidera si promovata Dunarea Calarasi . Avem asadar de-a face cu o formatie redutabila in fata propriilor fani.


Ripensia Timisoara a fost poate cea mai spectaculoasa echipa din campionatul trecut. 

A avut al doilea cel mai bun atac din campionat, desi s-a clasat a 11-a, cu 72 de goluri inscrise. In schimb, defensiva a fost una slaba, pentru ca timisorenii au primit nu mai putin de 58 de goluri. Aproape la toate meciurile disputate de Ripensia s-au inscris goluri in ambele porti iar numarul lor a fost de minimum 3. 


Cat priveste meciurile directe dintre CF Braila si Ripensia Timisoara, acestea au fost 2 in istoria fotbalului romanesc, ambele in sezonul trecut. A fost Ripensia - Braila 2-1 in data de 11 martie 2018 si Braila - Ripensia 2-2 in data de 26 august 2017.


Avand in vedere ca avem de-a face cu prima etapa din campionat, cand entuziasmul este unul mare, nu vad de ce Braila si Ripensia s-ar apara excesiv de mult si anticipez un meci spectaculos, cu goluri, in numar de cel putin 3.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide