Incheiat

Celtic - Kilmarnock. Pontul lui Dmitry Bashinsky

Acțiune
Potrivit pariorului profesionist Intelbet, Dmitry Bashinsky, Celtic nu va evolua cu echipa de baza in confruntarea cu Kilmarnock.
Celtic - Kilmarnock. Pontul lui Dmitry Bashinsky

Desigur, Celtic tine in continuare steagul sus pentru fotbalul scotian, reusind sa domine de cativa ani competitia interna. Nu am nicio indoiala ca ei vor deveni campioni si la sfarsitul acestui sezon. Insa, pentru echipa lui Brendan Rodgers sunt mult mai importante evolutiile din Liga Campionilor. Meciul lor de debut a fost un esec total, pierzand rusinos pe Camp Nou cu scorul de 7-0 contra Barcelonei, astfel ca sperantele lor se vor lega de urmatorul meci, cel cu Manchester City, de la mijlocul saptamanii ce urmeaza.

Este foarte probabil ca in meciul cu Kilmarnock cei de la Celtic sa nu foloseasca cea mai buna echipa, astfel campioana odihnindu-si dintre titulari.

Atentia principala este indreptata spre Liga Campionilor, acest lucru fiind vizibil dupa intalnirea cu Barcelona. Dupa acest meci, Celtic nu a reusit sa o invinga pe Inverness, echipa de pe ultimul loc al clasamentului, iar in urmatorul meci din Cupa nu a avut o evolutie foarte convingatoare impotriva celor de la Alloa, echipa din diviziile inferioare.

Pentru Kilmarnock, cele mai multe meciuri disputate in acest sezon s-au incheiat la egalitate, inregistrand o victorie si alte doua infrangeri, niciuna dintre acestea la o diferenta mai mare de 2 goluri.

 

Ponturi
Handicap asiatic - Kilmarnock (+2.5)
Cf
Cote
1.98
Va fi acest pariu castigator?
Handicap asiatic - Kilmarnock (+2.5)
67%
4 voturi
Da
33%
2 voturi
Nu
Total voturi: 6

Bonusuri

Copy the token