Cel mai bun tânăr jucător al turneului: ponturi pariuri antepost Euro 2020

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru pariul antepost “Cel mai bun tânăr jucător” de la Euro 2020.

Așteptarea a luat sfârșit și intrăm în linie dreaptă pentru debutul EURO 2020, iar casa de pariuri 888 Sport ne-a pregătit o serie de pariuri antepost pentru turneul final ce se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021.

Puștii Angliei, favoriți la trofeul de cel mai bun tânăr jucător 

Amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, Euro 2020 stă să înceapă și mai avem mai puțin de două săptămâni până la meciul de deschidere, Turcia – Italia, care se va juca pe Stadio Olimpico din Roma.  

Unul din cele mai interesante pariuri antepost pentru turneul final este cel dedicat celui mai bun tânăr jucător.

La Euro 2020 vom avea șansa să vedem cei mai buni jucători de pe continent, iar în cursa pentru trofeul de cel mai bun tânăr jucător intra fotbaliști impresionanți precum Joao Felix, Kai Havertz, Ferran Torres, Phil Foden, Mason Mount sau Dani Olmo. 

Anglia domină acest top cu trei jucători plasați în pole-position pentrui câștigarea trofeului.  

Cel mai bun tânăr jucător de la Euro 2020: cote la pariuri și pronostic 

Anglia e considerată a doua favorită la câștigarea trofeului Euro 2020, cu o cotă de 6,50, însă și o calificare în semifinale ar putea fi suficientă pentru ca unul din puștii lui Southgate să-și adjudece acest trofeu.

Phil Foden (cotă 5,00), Jadon Sancho (cotă 7,00) și Mason Mount (cotă 8,00) sunt primii trei favoriți pentru titlul de Cel mai bun tânăr jucător de la Euro 2020 în viziunea caselor de pariuri și mă aștept ca unul dintre ei să obțină acest trofeu, cu condiția ca Anglia să nu dezamăgească.

Britanicii au parte de o grupă accesibilă, cu Croația, Scoția și Cehia și au marele avantaj că vor disputa toate cele trei meciuri din grupă pe teren propriu, pe arena Wembley din Londra. 

În optimi, Anglia ar urma să întâlnească un adversar tare, din Grupa F (foarte probabil una dintre Portugalia, Franța sau Germania), însă și această partidă se va juca pe Wembley. 

Phil Foden și Mason Mount vin după un sezon fabulos făcut în tricoul lui Manchester City, respectiv Chelsea și vor fi titular în echipa Angliei, de aceea mă aștept ca unul dintre ei să fie desemnat Cel mai bun tânăr jucător de la Euro 2020. 

Foden este un fotbalist care apare mai des la finalizare și din acest motiv voi miza că el va fi câștigătorul trofeului.

Predicție: Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător de la Euro 2020, la o cotă de 5,00, la 888 Sport.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-317 RON
ROI:
-22.6 %
Pariuri:
84 / 1 / 63
Calcul:
-399 RON
ROI:
-2.7 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 154
84 / 1 / 63
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător de la Euro 2020