Incheiat

Cehia U19 - Georgia U19. Pariul lui Kakhaber Beburishvili

Acțiune
Pariorul profesionist Intelbet, Kakhaber Beburishvili, este din nou de partea tinerilor sai compatrioti.
Cehia U19 - Georgia U19. Pariul lui Kakhaber Beburishvili
Din nou casele de pariuri nu au incredere in echipa de tineret a Georgiei si au stabilit in linia propusa ca favorita echipa Cehiei.

Am vazut pana acum toate meciurile de la acest Euro deoarece dupa cum bine stiti se desfasoara in Georgia; cehii dupa doua runde au acelasi numar de puncte precum georgienii, 3 la numar, insa pentru a se califica din grupa echipa de tineret a Georgiei are nevoie de o victorie deoarece Cehia a reusit sa inscrie mai multe goluri. Ma voi repeta si voi spune ca avem o generatie foarte talentata in randurile acestei echipe, toti spun ca aceasta generatie este de aceeasi valoare cu cea a fratilor 
Arveladze, Kinkladze si ceilalti care pot fi numiti generatia de aur.

Au fost recuperati si vor juca astazi toti jucatorii ce au evoluat cu Portugalia, ei lipsind doar in meciul cu Suedia. Meci castigat cu 2-1, si vreau sa adaug din nou ca lotul este compus cu jucatori de baza de la 3-4 echipe din campionatul local, iar in aceste conditii echipa a jucat foarte individual si tehnic de multe ori, la care se adauga conditiile meteo. Nici Cehia in meciurile ei nu a demonstrat ca este mai puternica, as spune chiar din contra, iar astfel de detalii vor conta intr-un meci decisiv; in opinia mea avem un avantaj asupra liniei oferite, iar cu o asigurare de a primi miza inapoi in cazul unui egal, si la aceasta cota, nu este o alegerea deloc rea.
Ponturi
1 2 (pariu rambursat daca se termina egal) - Georgia U19
Cf
Cote
2.05
Va fi acest pariu castigator?
1 2 (pariu rambursat daca se termina egal) - Georgia U19
53%
8 voturi
Da
47%
7 voturi
Nu
Total voturi: 15

Bonusuri

Copy the token