Cehia — Spania: ponturi Nations League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Cehia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Cehii au demonstrat ca este viata si dupa Patrick Schick. Atacantul vedeta de la EURO 2020 a ratat barjaul pentru Cupa Mondiala si nu poate evolua nici in Nations League.

Nu sunt insa probleme, deoarece cehii l-au descoperit pe Kuctha, cel care a fost decisiv la ambele goluri in victoria cu Elvetia.

Atacantul cehilor a deschis scorul, iar apoi a contribuit la autogolul lui Sow. Okafor a punctat pentru reprezentativa Elvetiei, insa golul sau nu a fost important la stabilirea scorului final – 2:1.

Spania: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Luis Enrique mai are foarte mult de muncit, pentru reconstructia Spaniei. Alvaro Morata a fost omul ce a marcat unicul gol al ibericilor in remiza cu Portugalia, scor 1-1.

Desi in ultimul an a incercat foarte multi jucatori pe faza ofensiva, se pare ca Enrique este salvat de experimentatul Morata.

Ansu Fati, Sarabia, Adama Traore, Dani Olmo sau Ferran Torres nu aduc nici stabilitate si nici elementul surpriza pe faza de atac, de care spaniolii au mare nevoie.

Cehia vs Spania: Cote la pariuri şi pronostic

Cehia cred ca este capabila astazi sa marcheze minim un gol, daca nu chiar sa obtina puncte in fata propriilor spectatori.

Spaniolii se deplaseaza cu gandul victoriei, deoarece o noua remiza ar diminua considerabil sansele pentru primul loc. 

Ibericii isi doresc sa termine pe prima pozitie, pentru a ajunge in semifinalele competitiei. Luis Enrique incearca sa obtina din nou un trofeu pentru nationala Spaniei.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 1.5 goluri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Cehia — Spania

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii