Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Cehia - Anglia: Ponturi Calificari EURO 2020

0

Vedem din nou o ploaie de goluri?

Englezii sunt foarte aproape de un nou turneu final

Cehia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Cehia are parte de o campanie de calificare destul de buna, acestia situandu-se pe pozitia secunda a grupei A. Cu Muntenegru si Bulgaria avand evolutii foarte slabe, lupta la calificare se da in 3. Anglia in mod normal isi va asigura locul la EURO 2020, iar Cehia si Kosovo au o lupta stransa. Cele doua sunt despartite momentan de un singur punct si un pas gresit azi al cehilor ii poate arunca pe pozitia a 3-a.

  • Gazdele evolueaza destul de bine, cu 3 victorii inregistrate in ultimele 4 runde. Acum 2 etape insa a venit o infrangere in Kosovo (scor 2-1), infrangere ce poate cantari decisiv in clasamentul final al grupei. Imediat dupa esecul cu Kosovo, Cehia a replicat cu un 3-0 in Muntenegru.

Anglia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Dupa cum era de asteptat, Anglia domina aceasta grupa. Acestia au maximum de puncte  acumulate in 4 etape si 19 goluri inscrise. La fel ca in ultimele campanii de calificare, englezii marsaluiesc linistiti, iar de aceasta data au o motivatie mai mare. Finala EURO 2020 se va disputa pe Wembley si au ocazia de a pune mana pe trofeu, in fata suporterilor. Etapa precedenta, englezii au marcat de 5 ori in victoria cu 5-3 contra celor de la Kosovo. Cu cateva zile inainte de acel duel, Sterling & co. au trecut de Bulgaria, cu scorul de 4-0. 

  • Raheem Sterling are parte de o campanie de calificare exceptionala. Atacantul celor de la Manchester City a reusit sa marcheze de 6 ori si sa ofere 5 pase decisive.

Cehia - Anglia: Concluzii si Pronostic

Anglia nu cred ca poate pierde astazi, pentru ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii este evidenta. In afara acestui fapt, oaspetii au o ofensiva de invidiat si cu siguranta vor marca in aceasta deplasare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.41
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
20 / 0 / 19
Calcul:
-627 RON
ROI:
-16.1 %
Pariuri:
265 / 0 / 193
Calcul:
-3 663 RON
ROI:
-8.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 39
20 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 465
265 / 0 / 193
Calcul
ROI: -8.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
x2 & peste 1.5 goluri
Comentarii
Niciun comentariu momentan