Casper Ruud vs Ben Shelton
Incheiat

Casper Ruud vs Ben Shelton: pronosticuri Tenis Acapulco

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Ruud vs. Shelton.

Vineri dimineaţă, 01/03/2024, nu mai devreme de ora 05:00, Casper Ruud şi Ben Shelton vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Acapulco (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.70 @ Casper Ruud vs. 2.20 @ Ben Shelton!

CASPER RUUD (#11 ATP)

Casper Ruud (douăzeci şi cinci de ani) şi-a egalat deja cel mai bun rezultat obţinut anterior pe hardul outdoor al turneului ATP de la Acapulco – 2021 (sfert-finalist), 2023 (faza optimilor) – ajungând totodată la un total de zece victorii (cu doar trei înfrângeri) pe acest tip de suprafaţă rapidă, în acest debut de sezon (mai mult decât satisfăcător, în condiţiile-n care pe tot parcursul anului trecut competiţional obţinea doar douăsprezece succesuri pe asfalt). După finala pierdută zilele trecute la Los Cabos ATP, norvegianul pare să resimtă un pic oboseala acumulată – deoarece n-a mai fost la fel de dominant la Acapulco nici în primul tur cu Christopher Eubanks (6-4 6-7 6-3), nici în “optimi” cu Dusan Lajovic!

● VICTORII Ruud vs. Shelton: 6-2 7-6 (Barcelona Open, 2023, zgură)

BEN SHELTON (#17 ATP)

Benjamin Todd Shelton (douăzeci şi unu de ani) este la al doilea sezon consecutiv în care va fi prezent (exclusiv) în competiţii de nivel ATP World Tour şi pare a “îmbrăţişa” presiunea pusă pe el din exterior (cu care s-a mai confruntat poate doar australianul Nick Kyrgios în trecutul nu foarte îndepărtat), deoarece-n acest an a disputat deja semifinale la Auckland (hard outdoor) şi Dallas (hard indoor). Dacă la ediţia precedentă a turneului ATP de la Acapulco nu trecea de runda inaugurală, iată-l acum pe big-server-ul american avansând în faza sferturilor de finală după victorii cu Dan Evans şi Matteo Arnaldi! 

● VICTORII Shelton vs. Ruud: 6-3 6-3 (Cincinnati Masters, 2022, hard outdoor)

Casper Ruud – Ben Shelton: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi deschisă oricărui rezultat, dar mai ales cu “over” la game-uri – pentru că ambii combatanţi au fost predispuşi la astfel de meciuri pe hardul outdoor al turneului ATP de la Acapulco (asfaltul de aici este printre cele mai rapide suprafeţe de joc din circuitul masculin). Casper Ruud vine după un succes în minim de seturi (dar greu obţinut totuşi) în faza optimilor de finală cu veteranul sârb Dusan Lajovic (6-4 7-5 / cinci aşi expediaţi, două duble greşeli comise, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizând un total de două break-uri pe parte de retur), în timp ce Ben Shelton a avut nevoie de set decisiv în disputa cu colegul de generaţie italian Matteo Arnaldi (7-6 3-6 6-3 / şapte aşi expediaţi, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând tot atâtea break-uri pe parte de retur – treizeci şi trei de lovituri direct câştigătoare, cu doar cinci erori neforţate comise).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 22,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.70
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token