Casper Ruud — Lorenzo Sonego
Incheiat

Casper Ruud — Lorenzo Sonego: pronosticuri Tenis ATP French Open

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruud vs. Sonego.

Sambata la pranz, 28/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Casper Ruud si Lorenzo Sonego vor juca in turul al treilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.17 @ Casper Ruud vs. 5.20 @ Lorenzo Sonego!

CASPER RUUD (#8 ATP)

Desi este unul dintre cei mai valorosi zguristi ai momentului, norvegianul nu a obtinut performante notabile la precedentele participari pe zgura de la Roland Garros, iar o eventuala calificare in faza optimilor de finala ar fi o premiera pentru nordic – 2017 (calificari), 2018 (turul doi), 2019 (turul trei), 2020 (turul trei), 2021 (turul trei). Cele mai importante rezultate de pe parcursul sezonului regulat sunt: semifinalist pe zgura Masters-ului de la Roma, finalist pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami si campion pe zgura de la ATP Buenos Aires si pe zgura de la ATP Geneva!

  • VICTORII Ruud vs. Sonego: 6-3 6-4 (Roma Masters, 2020, zgura), 6-1 6-4 (San Diego, 2021, hard outdoor), 7-5 4-6 6-4 (Vienna, 2021, hard indoor)

LORENZO SONEGO (#35 ATP)

A implinit pe parcursul acestei luni varsta de douazeci si sapte de ani, s-a nascut si are resedinta la Torino (Italia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Gipo Arbino! Cu un eventual succes in duelul de astazi, si-ar egala cel mai bun rezultat obtinut vreodata in cariera pe zgura de la French Open – faza optimilor de finala (2020). La editia precedenta a Roland Garros-ului avea sa fie eliminat inca din runda inaugurala!

  • VICTORII Sonego vs. Ruud: nici o victorie

Casper Ruud – Lorenzo Sonego: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua victorie a norvegianului in duelul de astazi si pe o calificare a acestuia in premiera in faza optimilor de finala, in conditiile in care avantajul moral este de partea lui (s-a impus in toate meciurile directe precedente, pe trei tipuri diferite de suprafete), dar si forma de moment – noua succesuri in ultimele zece partide disputate de nordic pe zgura! Casper Ruud i-a eliminat in precedentele doua runde pe francezul Jo-Wilfried Tsonga (6-7 7-6 6-2 7-6), respectiv finlandezul Emil Ruusuvuori (6-3 6-4 6-2 / putin peste doua ore de joc, nu si-a cedat serviciul, fructificand patru din totalul celor cinsprezece mingi de break pe parte de retur), in timp ce italianul Lorenzo Sonego nu a cedat set in duelurile avute cu germanul Peter Gojowczyk (6-2 6-2 6-1), respectiv veteranul portughez Joao Sousa (7-6 6-3 6-4 / putin peste doua ore si jumatate de joc, si-a cedat serviciul de trei ori – oferindu-i zece mingi de break oponentului, iar pe retur a fructificat cinci din totalul celor noua oportunitati de break avute). 

Ponturi
(AH) -5,5 games @ Casper Ruud
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -5,5 games @ Casper Ruud
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token