Carlos Alcaraz — Miomir Kecmanovic: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Alcaraz vs. Kecmanovic.

Vineri noapte, 01/04/2022, nu mai devreme de ora 02:00, Carlos Alcaraz si Miomir Kecmanovic vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP Masters Series Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.16 @ Carlos Alcaraz vs. 5.20 @ Miomir Kecmanovic!

CARLOS ALCARAZ (#16 ATP)

A urcat deja un loc in ierarhia mondiala de simplu, imbunatatindu-si astfel career-best-ul, iar in eventualitatea unei calificari in penultimul act al competitiei de la Miami Open, are ocazia sa mai urce! Cel mai optimist scenariu pentru tanarul spaniol de doar optsprezece ani arata in felul urmator: in cazul in care va izbuti sa plece acasa cu trofeul de campion, de saptamana viitoare va fi nou numar #10 mondial, o performanta de-a dreptul impresionanta pentru un tenismen care demonstreaza ca este capabil sa-si depaseasca acea conditie de “zgurist” si sa obtina performante si pe hard outdoor.

  • VICTORII Alcaraz vs. Kecmanovic: nu au jucat

MIOMIR KECMANOVIC (#48 ATP)

A urcat si el nu mai putin de zece locuri in ierarhia mondiala de simplu, egalandu-si in acest moment precedentul career-best! Sarbul a confirmat forma buna in care se afla si aici pe asfaltul Masters-ului de la Miami, dupa ce saptamana trecuta ajungea pana-n faza sferturilor de finala si la Masters-ul de la Indian Wells; acesta va fi al treilea sfert de finala pe care-l va disputa pe parcursul sezonului regulat, dupa cel pe care l-a disputat si pe parcursul lunii februarie pe zgura de la ATP Rio de Janeiro.

  • VICTORII Kecmanovic vs. Alcaraz: nu au jucat

Carlos Alcaraz – Miomir Kecmanovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata deoarece ambii combatanti trec prin cea mai buna forma a carierei lor, au capatat un important boost de moral dupa rezultatele si evolutiile avute atat in urma cu doua saptamani pe asfaltul de la Indian Wells, cat si acum pe hardul outdoor de la Miami Open! Cei doi nu s-au mai infruntat in trecut, astfel ca se pot surprinde reciproc, existand puncte forte si slabiciuni si de o parte si de cealalta. Carlos Alcaraz Garfia nu a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei, eliminandu-i pe parcurs pe maghiarul Marton Fucsovics (6-3 6-2), pe croatul Marin Cilic (6-4 6-4) si mai ales pe grecul Stefanos Tsitsipas (7-5 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, oferindu-i totusi oponentului opt mingi de break – agresiv pe parte de retur, a realizat break-ul de patru ori). De cealalta parte, sarbul Miomir Kecmanovic a trecut de americanul Jack Sock (7-6 6-4), de canadianul Felix Auger Aliassime (6-4 6-2), de americanul Sebastian Korda (7-6 6-3) si si-a luat revansa in fata lui Taylor Harry Fritz (3-6 6-1 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, oferindu-i oponentului sase mingi de break – pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor opt oportunitati de break pe care le-a avut la dispozitie) in faza optimilor de finala, dupa ce acesta il invingea anterior in faza sferturilor de finala de la Indian Wells.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi