Carlos Alcaraz — Lorenzo Musetti
Incheiat

Carlos Alcaraz — Lorenzo Musetti: pronosticuri Tenis Beijing Masters

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Alcaraz vs. Musetti.

Duminică dimineaţă, 01/10/2023, nu mai devreme de ora 08:00, Carlos Alcaraz şi Lorenzo Musetti vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour Masters de la Beijing (China, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.05 @ Carlos Alcaraz vs. 7.50 @ Lorenzo Musetti!

CARLOS ALCARAZ (#2 ATP)

Are doar douazeci de ani, dar deja a simtit cum e sa stai in fotoliul de lider mondial, are-n palmares şi douasprezece titluri de nivel ATP World Tour la simplu (jumatate din ele cucerite-n sezonul regulat), dublu campion de Grand Slam la simplu şi singurul care a dat semne ca se poate lupta de la egal la egal in acest moment cu G.O.A.T.-ul din “sportul alb” – sarbul Novak Djokovic! Şi-a facut debutul la nivel ATP World Tour pe cand avea doar şaisprezece primaveri, dar abia acum a debutat oficial într-un turneu desfaşurat în China. Este dreptaci, executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,83m!

● VICTORII Alcaraz vs. Musetti: 7-5 2-6 6-3 (Trieste challenger, 2020, zgură), 6-3 6-2 6-2 (Grand Slam-ul de la French Open, 2023, zgură)

LORENZO MUSETTI (#18 ATP)

Are douazeci şi unu de ani, a fost cel mai sus clasat al #15-lea in lume la simplu (26/06/2023), are-n palmares doua titluri de nivel ATP World Tour la simplu – unul pe hard outdoor, unul pe zgura (se poate adapta la mai toate tipurile de suprafete de joc). Nici el n-a mai fost prezent in trecut pe asfaltul turneului ATP de la Beijing, dar a produs deja o surpriza-n competitie şi ramane un adversar incomod! Pe parcursul sezonului regulat a evoluat in doar trei semifinale de simplu, ultima saptamana trecuta la Chengdu (China, hard outdoor). Dreptaci, executa reverul cu o singura mana şi masoara-n jur de 1,85m!

● VICTORII Musetti vs. Alcaraz: 6-4 6-7 6-4 (Hamburg ATP, 2022, zgură)

Carlos Alcaraz – Lorenzo Musetti: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) mai echilibrata decat ne-o arata bookmakerii prin cotele oferite la victorie celor doi combatanti, pentru simplul fapt ca spaniolul (deşi mai valoros in special pe acest tip de suprafata) mai are nevoie de timp pentru a se adapta pe tărâm asiatic – in timp ce italianul vine cu un important “boost” de moral din spate, dupa ce l-a eliminat in runda inaugurala de la Beijing ATP pe recent campionul de la Zhuhai ATP – rusul Karen Khachanov (6-3 1-6 6-2 / cinci aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Carlos Alcaraz Garfia a trecut in minim de seturi de germanul Yannick Hanfmann (6-4 6-3 / doi aşi expediati, patru duble greşeli comise, serviciul cedat de doua ori, cu cinci break-uri realizate).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Carlos Alcaraz & peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Carlos Alcaraz & peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token