Carlos Alcaraz — Casper Ruud: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Alcaraz vs. Ruud.

Duminica seara, 03/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Carlos Alcaraz Garfia si Casper Ruud vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP Masters Series Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.40 @ Carlos Alcaraz Garfia vs. 3.25 @ Casper Ruud!

CARLOS ALCARAZ (#16 ATP)

A urcat deja patru locuri in ierarhia mondiala de simplu, inregistrand deja un nou career-best, dar are ocazia sa se apropie la doar douazeci si noua de puncte de top ten-ul mondial – scenariu absolut impresionant pentru un pusti la urma urmei de doar optsprezece ani! De departe sezonul regulat este cel mai bun din cariera spaniolului, deoarece in doar trei luni de zile s-au intamplat multe: a debutat in echipa de Davis Cup a ibericilor, a castigat titlul pe zgura de la Rio de Janeiro, a ajuns sa joace impotriva tizului Rafael Nadal in semifinale la Indian Wells si acum iata-l jucand cu trofeul pe masa la Miami Open!

  • VICTORII Alcaraz vs. Ruud: 6-2 6-4 (Marbella, 2021, zgura)

CASPER RUUD (#8 ATP)

A urcat si el un loc in clasamentul live de simplu, inregistrand de asemenea un nou career-best, iar rezultatul sau din cadrul Masters-ului de la Miami este cu atat mai notabil in contextul in care la precedentele patru participari – de doua ori era eliminat in calificari, de doua ori in primul tur! De departe norvegianul este un “zgurist” la baza, dar la fel ca multi alti tenismeni de top, n-are cum sa patrunda si sa se mentina in top-ten-ul mondial daca nu-si depaseste conditia si pe hard outdoor.

  • VICTORII Ruud vs. Alcaraz: nici o victorie

Carlos Alcaraz – Casper Ruud: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de spaniol, nu doar pentru ca are avantajul moral de a-i fi aplicat deja o corectie adversarului pe parcursul sezonului precedent in singurul meci direct, chiar pe suprafata preferata a celui din urma, ci si pentru ca oponentii pe care i-a eliminat pe parcurs ibericul au fost de un nivel superior celor pe care i-a trimis acasa norvegianul! Carlos Alcaraz Garfia a trecut in faza optimilor de finala de grecul Stefanos Tsitsipas (7-5 6-3 / si-a cedat serviciul o data, realizand patru break-uri), apoi in faza sferturilor de finala de sarbul Miomir Kecmanovic (6-7 6-3 7-6 / si-a cedat serviciul o data, realizand doua break-uri) si-n fine in semifinale de polonezul Hubert Hurkacz (7-6 7-6 / nu si-a cedat serviciul, nici n-a realizat vreun break, dar a controlat majoritatea schimburilo de mingi care s-au prelungit) – campionul en-titre de la Miami Open de altfel. De cealalta parte, Casper Ruud l-a eliminat in faza optimilor de finala pe britanicul Cameron Norrie (6-3 6-4 / si-a cedat serviciul o data, realizand trei break-uri), apoi in faza sferturilo de finala pe neamtul Alexander Zverev (6-3 1-6 6-3 / si-a cedat serviciul doua ori, realizand tot atatea break-uri) si-n fine in semifinale pe surpriza placuta a turneului – argentinianul Francisco Cerundolo (6-4 6-1 / i-a oferit oponentului cinci mingi de break, si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 1 / 46
Calcul:
-1 318 RON
ROI:
-13.3 %
Pariuri:
814 / 63 / 625
Calcul:
-5 222 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1503
814 / 63 / 625
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Carlos Alcaraz

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii