Carlos Alcaraz — Alexander Zverev: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Alcaraz vs. Zverev.

Duminica seara, 08/05/2022, nu mai devreme de ora 19:30, Carlos Alcaraz Garfia si Alexander Zverev vor juca in MAREA FINALA de simplu a competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.61 @ Carlos Alcaraz Garfia vs. 2.56 @ Alexander Zverev!

CARLOS ALCARAZ (#9 ATP)

A intrat direct in istoria “sportului alb” dupa ce a reusit imposibilul – sa-i invinga in cadrul aceluiasi turneu de zgura atat pe cel mai titrat tenismen din toate timpurile, compatriotul Rafael Nadal – cat si pe liderul mondial in exercitiu, sarbul Novak Djokovic! Totodata a devenit cel mai tanar jucator (are doar nouasprezece ani) din ultimele saptesprezece sezoane care izbuteste sa “doboare” un numar unu mondial! Viitorul suna bine pentru cel care este vazut de specialisti drept “urmasul” lui Rafael Nadal.

  • VICTORII Alcaraz vs. Zverev: nici o victorie

ALEXANDER ZVEREV (#3 ATP)

Si-a respectat blazonul si s-a calificat intr-o noua finala pe zgura Masters-ului de la Madrid, fiind campionul en-titre (neamtul va juca pentru a treia oara in cariera cu trofeul pe masa pe zgura madrilena, castigandu-le pe precedentele doua – versus Dominic Thiem in 2018, respectiv versus Matteo Berrettini in 2021). Va fi cea de a doua finala din sezonul regulat pentru cel poreclit “Sacha” Zverev, dupa cea pierduta surprinzator in luna februarie pe hardul indoor de la Montpellier la kazakhul Alexander Bublik!

  • VICTORII Zverev vs. Alcaraz: 6-3 6-1 (Acapulco, 2021, hard outdoor), 6-3 6-3 (Vienna, 2021, hard indoor)

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata intre cei doi combatanti decat au fost precedentele doua meciuri directe de pe parcursul sezonului precedent, luand in considerare ascensiunea spaniolului, cat si faptul ca duelul va avea loc pe zgura, suprafata preferata a favoritului publicului! Carlos Alcaraz, asa cum aminteam si-n descriere, i-a invins in precedentele doua runde pe Rafael Nadal (6-2 1-6 6-3 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe retur), respectiv Novak Djokovic (6-7 7-5 7-6 / peste trei ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, germanul Alexander Zverev a invins doi colegi de generatie – pe canadianul Felix Auger Aliassime (6-3 7-5 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur) in faza sferturilor de finala, dar mai ales pe grecul Stefanos Tsitsipas (6-4 3-6 6-2 / doua ore petrecute pe teren, si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur) in penultimul act al competitie (din postura de outsider).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Alexander Zverev
100%
2 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi