Camila Giorgi — Maria Sakkari
Incheiat

Camila Giorgi — Maria Sakkari: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Giorgi vs. Sakkari.

Joi dimineaţă, 21/09/2023, nu mai devreme de ora 00:30, Camila Giorgi şi Maria Sakkari vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 2.75 @ Camila Giorgi vs. 1.45 @ Maria Sakkari!

CAMILA GIORGI (#56 WTA)

Are treizeci şi unu de ani şi multa experienta-n spate la nivel WTA Series Tour – fiind la un moment dat clasata a #26-a in lume la simplu (22/10/2018), avand in palmares patru titluri de simplu (cu alte şase finale pierdute). În sezonul regulat a triumfat pe hardul outdoor de la Merida WTA (Mexic) şi-a mai prins o semifinala pe iarba de la Eastbourne WTA (Marea Britanie); evolueaza cu preponderenta pe acest tip de suprafete rapide, unde-şi poate pune-n valoare jocul agresiv pe care-l practica! Le-a eliminat pana acum pe asfaltul de la Guadalajara WTA pe egipteanca Mayar Sherif (7-5 6-3) şi Cristina Bucşa (6-1 6-2).

● VICTORII Giorgi vs. Sakkari: nici o victorie

MARIA SAKKARI (#9 WTA)

Finalista en-titre a turneului WTA de la Guadalajara işi continua drumul spre apararea punctelor, dupa ce a obtinut o victorie concludenta in turul al doilea cu australianca Storm Hunter (6-2 6-4). A demonstrat şi-n trecutul mai indepartat un pic ca se simte excelent pe hardul outdoor din Mexic – mai exact in anul #2021 cand era la un pas de finala “Turneului Campioanelor” care a fost gazduita tot de Guadalajara – “Complejo Telcel de Tenis” (exact aceeaşi locatie ca a competitiei curente). Ramane de vazut daca va continua evolutiile bune pe asfaltul mexican, pentru ca forma de moment nu era buna!

● VICTORII Sakkari vs. Giorgi: 6-3 6-3 (New Haven WTA, 2016, hard outdoor), 6-3 6-0 (Cincinnati Masters, 2019, hard outdoor), 6-1 6-0 (US Open, 2019, hard outdoor)

Camila Giorgi – Maria Sakkari: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida-n care grecoaica va fi cea care va dicta ritmul schimburilor de mingi, va fi mai precisa in executii şi-n cele din urma se va impune-n minim de seturi – luand in considerare avantajul moral pe care-l are (victorii la diferenta de scor mai mult decat lejera in precedentele meciuri directe), faptul ca se adapteaza nemaipomenit la conditiile şi suprafata de joc de la Guadalajara WTA, dar şi pentru plusul de motivatie (inca are multe puncte de aparat aici – spre deosebire de adversara care este debutanta). Camila Giorgi vine dupa o victorie lejere ca scor, dar nu neaparat ca şi joc, in fata ibericei Cristina Bucşa (6-1 6-2 / trei aşi expediati, şapte duble greşeli comise, i-a oferit şapte mingi de break oponentei – cedandu-şi serviciul de doua ori, realizand un total de şase break-uri pe parte de retur), in timp ce Maria Sakkari a dispus de australianca Storm Hunter (6-2 6-4 / cinci aşi expediati, o singura dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de patru break-uri pe retur). 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
2-0 la seturi @ Maria Sakkari
Cf
Cote
2.05
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Maria Sakkari
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token