Cameron Norrie — Sebastian Baez: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Norrie vs. Baez.

Miercuri seara, 19/05/2022, nu mai devreme de ora 19:00, Cameron Norrie si Sebastian Baez vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.04 @ Cameron Norrie vs. 1.79 @ Sebastian Baez!

CAMERON NORRIE (#11 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Johannesburg (Africa de Sud) – a reprezentat Noua Zeelanda in competitiile internationale la inceput (2010-2013) – apoi mutandu-si resedinta la Londra (Marea Britanie) a hotarat sa-i reprezinte pe britanici! Este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de mult timp deja de suportul antrenorului argentinian Facundo Lugones (2017 – prezent). Mai mentionam ca este finalist en-titre pe zgura de la ATP Lyon!

  • VICTORII Norrie vs. Baez: nu au jucat

SEBASTIAN BAEZ (#38 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani si inca mult potential de a creste, este vazut de multi drept “urmasul” lui Diego Sebastian Schwartzman, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Sebastian Gutierrez! N-a mai fost prezent in trecut pe zgura de la ATP Lyon, astfel ca punctele acumulate aici l-au ajutat sa inregistreze deja un nou career-best in ierarhia de simplu.

  • VICTORII Baez vs. Norrie: nu au jucat

Cameron Norrie – Sebastian Baez: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi combatanti, in conditiile in care nu s-au mai infruntat in trecut, se pot surprinde reciproc, britanicul are motivatia de a-si apara punctele castigate prin finala disputata in sezonul precedent, in timp ce sud-americanul va intra pe teren dezinvolt pentru ca nu are nimic de pierdut! Cameron Norrie l-a eliminat in turul anterior pe un alt argentinian, in persoana lui Francisco Cerundolo (6-4 6-4 / doi asi expediati, trei duble greseli comise, a oferit cinci mingi de break si si-a cedat serviciul de doua ori – pe parte de retur a fructificat jumatate din cele opt oportunitati de break avute la dispozitie), in timp ce Sebastian Baez si-a invins un conational in primul tur – Tomas Martin Etcheverry (6-2 6-1) – si pe neamtul Oscar Otte (5-7 6-4 6-2 / doi asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de trei ori oferindu-i oponentului patru mingi de break – pe parte de retur si-a procurat saptesprezece oportunitati de break – cinci dintre ele fructificate) in faza optimilor de finala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
2 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi