Cameron Norrie — Holger Rune: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Norrie vs. Rune.

Vineri la pranz, 20/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Cameron Norrie si Holger Rune vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.60 @ Cameron Norrie vs. 2.36 @ Holger Rune!

CAMERON NORRIE (#11 ATP)

Luna trecuta a atins punctul maxim al carierei - #10 ATP (04/04/2022) – devenind al patrulea britanic care atinge top-ten-ul mondial dupa Henman, Andy Murray si Greg Rusedski! Cel poreclit de apropiati “Noz” a crescut in Noua Zeelanda si a facut primii pasi in tenis la varsta de sase ani sub indrumarea mamei sale, se simte cel mai bine pe suprafetele rapide, lovitura-forte este backhand-ul si in eventualitatea unui succes astazi, ar juca pentru a zecea oara in cariera cu trofeul pe masa la nivel ATP World Tour, intr-o competitie de simplu (trei titluri cucerite – sase finale pierdute, pana-n prezent).

  • VICTORII Norrie vs. Rune: nu au jucat

HOLGER RUNE (#40 ATP)

In urma cu trei ani ajungea sa cucereasca pe zgura pariziana Roland Garros-ul la nivel de juniori, terminand acel sezon in postura de lider mondial al juniorilor! Apoi usor-usor a inceput ascensiunea danezului la profesionisti, acesta urmand a inregistra un nou career-best dupa turneul ATP de la Lyon. A pornit tenisul la varsta de sase ani, are zgura ca suprafata favorita si forehand-ul ca principala lovitura, a crescut idolatrizandu-i pe Nadal si Federer si considera ca cel mai mare impact asupra carierei lui de pana acum au avut-o mama lui si antrenorul pe care l-a avut de la bun inceput – Lars Christensen.

  • VICTORII Rune vs. Norrie: nu au jucat

Cameron Norrie – Holger Rune: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata pana la un punct, dar consider ca britanicul va avea plusul de motivatie pentru a avansa in ultimul act si a-si egala precedentul rezultat pe zgura de la Lyon (pierdea finala in sezonul trecut la grecul Stefanos Tsitsipas). Cameron Norrie l-a eliminat in faza sferturilor de finala pe sud-americanul Sebastian Baez (6-4 4-6 7-5 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe parte de retur dintr-un total de treisprezece oportunitati avute la dispozitie), un adversar la fel de artagos si cu un stil de joc asemanator cu cel pe care-l va infrunta si-n aceasta seara! De cealalta parte, nordicul Holger Rune a trecut de veteranul Adrian Mannarino (6-4 6-3) in faza optimilor si a avut un meci cu mult mai greu decat ne-am fi asteptat in faza sferturilor de finala cu francezul Manuel Guinard (3-6 6-3 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doar doua break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2619
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Cameron Norrie
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi