Cameron Norrie — Alex Molcan: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Norrie vs. Molcan.

Sambata la pranz, 21/05/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Cameron Norrie si Alex Molcan vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.60 @ Cameron Norrie vs. 2.36 @ Alex Molcan!

CAMERON NORRIE (#11 ATP)

Va juca a treia finala din sezonul regulat la simplu, dupa cele pe care le-a disputat pe parcursul lunii februarie pe hardul outdoor de la Delray Beach – castigata versus Reilly Opelka (7-6 7-6) – si cea de pe hardul outdoor de la Acapulco – pierduta versus Rafael Nadal (4-6 4-6). Chiar daca si-a egalat rezultatul editiei precedente aici pe zgura turneului ATP de la Lyon si are prima sansa la trofeu, britanicul nu va aduna indeajuns de multe puncte incat urce in clasament si sa-si faca din nou loc in top-ten-ul mondial. 

  • VICTORII Norrie vs. Molcan: nu au jucat

ALEX MOLCAN (#47 ATP)

A urcat deja nu mai putin de noua locuri in ierarhia mondiala de simplu, fiind acum al #38-lea in clasamentul live si inregistrand totodata un nou asa-zis career-best (are ocazia sa mai urce vreo sase pozitii, daca va cuceri trofeul de campion pe zgura competitiei ATP de la Lyon). Luna trecuta a disputat finala si pe zgura de la Marrakech – pierduta versus David Goffin (6-3 3-6 3-6) – dar iata-l din nou in postura de a juca cu trofeul pe masa, avand din nou ocazia sa cucereasca primul trofeu ATP al carierei.

  • VICTORII Molcan vs. Norrie: nu au jucat

Cameron Norrie – Alex Molcan: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi combatanti, cu over la game-uri, in conditiile in care nu s-au mai infruntat in trecut, este loc destul de a se surprinde reciproc, iar per total evolutiile pe care acestia le-au avut pana-n aceasta faza a competitiei pe zgura de la Lyon putem spune ca au incantat! Cameron Norrie a avut nevoie de set decisiv atat in duelul din faza sferturilor cu argentinianul Sebastian Baez (6-4 4-6 7-5 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe parte de retur), cat si-n cel din semifinale cu danezul Holger Rune (6-2 5-7 6-4 / sase asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur), in timp ce slovacul Alex Molcan este singurul care n-a cedat set pana-n ultimul act al turneului – a trecut in sferturi de argentinianul Federico Coria (6-3 6-2 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur), iar in semifinale l-a eliminat pe australianul Alex De Minaur (7-6 6-2 / doi asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde