Burillo Escorihuela — Ajla Tomljanovic: pronosticuri Tenis WTA Rabat

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Burillo vs. Tomljanovic.

Duminica la pranz, 15/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Irene Burillo Escorihuela si Ajla Tomljanovic vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Rabat (Maroc, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 4.80 @ Irene Burillo Escorihuela vs. 1.19 @ Ajla Tomljanovic!

BURILLO ESCORIHUELA (#259 WTA)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Zaragoza (Spania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, are in palmares doar patru titluri de nivel ITF Series Tour la simplu si alte sase la dublu, fiind de departe o zgurista la baza! N-a fost niciodata mai sus de a #207-a pozitie in ierarhia mondiala de simplu, fiind per total o tenismena decenta sa zicem de nivel ITF Series Tour. N-a mai fost prezenta in trecut pe zgura turneului WTA de la Rabat, jucand in premiera in Maroc!

  • VICTORII Burillo vs. Tomljanovic: nu au jucat

AJLA TOMLJANOVIC (#41 WTA)

A implinit saptamana trecuta varsta de douazeci si noua de ani, are multa experienta in spate la nivel inalt si multe sezoane petrecute in prima suta mondiala, s-a nascut la Zagreb (Croatia) si i-a reprezentat pe croati in competitiile internationale intre 2009-2018), are resedinta la Boca Raton – Florida (Statele Unite) si-i reprezinta pe australieni din 2018-prezent! N-are in palmares vreun titlu de nivel WTA Series Tour, pierzand toate cele patru finale de simplu in care a fost implicata de-a lungul carierei. Are amintiri placute de pe zgura de la Rabat WTA – 2018 (finalista), respectiv 2019 (semifinalista).

  • VICTORII Tomljanovic vs. Burillo: nu au jucat

Burillo Escorihuela – Ajla Tomljanovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida transata in minim de seturi de australianca, diferenta dintre cele doua din punct de vedere valoric si al experientei la nivel WTA Series Tour fiind totusi una destul de mare! Irene Burillo Escorihuela a onorat cu prezenta pe parcursul lunii mai turneele ITF de zgura de la Koper (Slovenia) – invinsa in runda inaugurala de frantuzoaica Chloe Paquet (6-7 1-6), respectiv zgura de la La Bisbal (Spania) – eliminata din nou inca din primul tur de mexicanca Renata Zarazua (2-6 4-6). De cealalta parte, australianca Ajla Tomljanovic a fost prezenta pe zgura Masters-ului de la Madrid – acolo unde i-a dat batai de cap ibericei Garbine Muguruza Blanco (5-7 2-6) si ulterior pe zgura Masters-ului de la Roma a invins-o pe italianca Camila Giorgi (6-3 4-2 ret.) si a tinut aproape de Ons Jabeur (5-7 2-6).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Ajla Tomljanovic
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde