Bulgaria — Serbia: pariul zilei preliminarii Campionatul European

Acțiune

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din preliminariile CE 2024, la o cotă de 1.83.

Într-o partidă din grupa G a preliminariilor pentru campionatul european din 2024, la Razgrad, pe stadionul Huvepharma Arena, se vor întâlni Bulgaria şi Serbia. Partida are loc marţi, 20 iunie, de la ora 21:45.

Bulgaria : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bulgaria se află la al patrulea meci din această grupă, în precedentele obţinând un singur punct . Gazdele au pierdut  cu Muntenegru(0-1) şi Ungaria(0-3), remizând cu Lituania, scor 1-1 şi ocupă locul 4 înaintea acestei partide.

Gazdele nu au probleme de lot, însă selecţionerul Mladen Krstajić ar putea folosi şi alţi jucători după parcursul mai puţin reuşit de până acum.

Singurul gol al reprezentativei bulgare din actualele preliminarii l-a marcat Marin Petkov.

BULGARIA(5-4-1) Dyulgerov - Galachev, Petkov, Antov, Gruev, Petkov- Despodov, Chochev, Shopov, Delev- Minchev Selecţioner: Mladen Krstajić.

Serbia : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Serbia e pe locul 1 în ierarhie, cu 6 puncte după primele două dispute şi cu un golaveraj 4-0. În precedentul meci sârbii au dispus 2-0 de Muntenegru.

Selecţionerul Stojkovic are de unde alege o distribuţie pentru meciul de marţi seara, pentru că nu are indisponibilităţi.

Vlahovic e golgheterul oaspeţilor, cu 3 goluri.

SERBIA (3-4-1-2): V. Milinkovic-Savic - Milenkovic, Gudelj, Pavlovic- Zivkovic, Grujic, S. Milinkovic-Savic, Mladenovic- Tadic, Vlahovic-Mitrovic.Selecţioner: Dragan Stojkovic.

Bulgaria – Serbia  : Cote la pariuri şi pronostic

Bulgaria nu are niciun succes în 3 confruntări şi primeşte vizita Serbiei, o grupare care a început foarte bine actualele preliminarii. Cele două reprezentative s-au întâlnit doar în 2 meciuri amicale, ambele fiind câştigate de oaspeţi.Selecţionata lui Dragan Stojkovic e mult mai valoroasă, a jucat mai bine în meciurile anterioare şi nu ar fi surprinzător un succes la Razgrad.

Alte detalii despre confruntarea Bulgaria vs Serbia veţi găsi pe siteul nostru, în centrul de pariere.

Ponturi
Câştigă Serbia şi se înscriu cel puţin 2 goluri (peste 1,5)
Cf
Cote
1.83
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Euro 2024
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Câştigă Serbia şi se înscriu cel puţin 2 goluri (peste 1,5)
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token