Brandon Nakashima — Daniel Galan Riveros: pronosticuri Tenis ATP San Diego

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Nakashima vs. Galan.

Sâmbătă dimineaţă, 24/09/2022, nu mai devreme de ora 05:00, Brandon Nakashima şi Galan Riveros vor juca în faza sferturilor de finala a competiţiei ATP World Tour de la San Diego (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.35 @ Brandon Nakashima vs. 3.20 @ Daniel Galan Riveros!

BRANDON NAKASHIMA (#69 ATP)

Are doar douazeci şi unu de ani dar in continuare mult potential de a ajunge la un moment dat poate chiar aproape de TOP 10-ul mondial la simplu (evolueaza bine pe hard outdoor şi pe iarba, dar s-ar adapta şi la zgura şi hard indoor, va ajunge acolo sus). La editia precedenta a turneului ATP de la San Diego era eliminat in faza optimilor de finala de rusul Andrey Rublev (2-6 1-6), dar acum va intra deja in puncte şi consider ca are tot ce-i trebuie pentru a fi aspirant la trofeul de campion, chiar daca nu s-a regasit printre capii de serie la startul turneului (Evans, Brooksby, Giron – poate învinge pe oricare).

  • VICTORII Nakashima vs. Galan: 6-4 6-4 6-1 (Wimbledon, 2022, iarbă)

DANIEL GALAN RIVEROS (#75 ATP)

Are douazeci şi şase de ani şi sezonul regulat este cu adevarat primul in care şi-a consolida pozitia in prima suta mondiala şi a adaugat ceva constanţă in rezultate! Este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m şi poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Santos Galan (tatal lui). A urcat deja şapte locuri in ierarhia mondiala de simplu gratie acestui sfert, fiind acum al #68-lea in clasamentul live şi inregistrand astfel un nou career-best! Are zgura drept suprafata preferata, dar anul asta – din calificari – a ajuns in turul al treilea la US Open.

  • VICTORII Galan vs. Nakashima: nici o victorie

Brandon Nakashima – Daniel Galan Riveros: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida controlata cap-coada de tenismenul american, precum s-a intamplat şi-n urma cu aproximativ doua luni şi jumatate, luand in considerare evolutiile pe care le-au avut cei doi combatanti pana-n aceasta faza pe hardul outdoor al turneului ATP de la San Diego! Brandon Nakashima n-a cedat set in duelurile avute cu conationalii Zachary Svajda (7-5 7-6), respectiv Denis Kudla (6-3 6-4 / doisprezece aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului, realizand doua break-uri pe parte de retur), in timp ce sud-americanul Daniel Galan Riveros a avut serios de tras atat in runda inaugurala cu elvetianul Marc-Andrea Huesler (6-3 7-5), cat mai ales in faza optimilor cu ibericul Pedro Martinez (5-7 6-1 6-4 / trei ore petrecute pe teren, cinci aşi expediati, o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 5 / 36
Calcul:
-440 RON
ROI:
-5.5 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
39 / 5 / 36
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Brandon Nakashima

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi