Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Braga - Spartak Moscova: Ponturi pariuri fotbal Europa League

Obosita dupa meciul de la inceputul saptamanii, Spartak ar putea aborda jocul de la Braga cu o echipa formata din mai multe rezerve

Joi este ziua cu cele mai multe meciuri in cupele europene, iar de la 21:45, in turul playoff-ului se va disputa jocul dintre Sporting Braga si Spartak Moscova.

Braga: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Putine meciuri oficiale jucate de Braga in acest sezon competitional. Totusi, in patru infruntari a reusit sa inscrie de fiecare data si sa castige dintre aceste meciuri. Doua dintre ele s-au disputat in fata lui Brondby, echipa pe care a eliminat-o in turul anterior. Nu s-a pus nici macar o secunda problema ca lusitanii sa piarda, ei castigand ambele infruntari destul de usor, 7-3 la general. Puteau obtine mai mult si de la esecul suferit la finalul saptamanii trecute, dar desi au avut ocazii suficiente, meciul cu Sporting Lisabona s-a incheiat 1-2 si ramane cu trei puncte in Primeira Liga.

Spartak Moscova: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Din punct de vedere al meciurilor jucate, Spartak Moscova trebuie sa fie echipa care vine cu un avantaj. Valoric, cred ca lucrurile se echilibreaza si meciul de joi este deschis oricarui rezultat. Pe de alta parte, rusii au inceput sa joace un fotbal din ce in ce mai bun, lucru confirmat si de deznodamantul ultimele patru confruntari. Toate aceste meciuri au fost victorii, doua dintre ele in disputa cu Thun, in turul al treilea preliminar din Europa League, castigat cu 5-3 la general. Tot de o victorie a avut parte si luni seara, cand s-a disputat derby-ul cu TSKA Moscova (2-1), venind la trei puncte in spatele liderului Premier League.

Braga - Spartak Moscova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt ceva neintelegeri la clubul moscovit, dar cu toate acestea echipa merge foarte bine. De data aceasta programul nu a fost de partea ei si vine in Portugalia usor obosita. De altfel, zvonuri aparute in presa de profil spun ca antrenorul Oleg Kononov se bazeaza pe oameni folositi mai putin in meciul din campionat. Daca acest lucru este adevarat, atunci victoria gazdelor nu trebuie sa fie pusa la indoiala. Pe de alta parte, desi recomand victorie Sporting Braga, e de prefarat sa fie un meci urmarit si jucat la live, pentru ca a scazut drastic cota pe succesul gazdelor. De la 2.20 cat a avut la Betano, acum este 1.60.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
70 / 0 / 45
Calcul:
-573 RON
ROI:
-5.0 %
Pariuri:
1507 / 28 / 922
Calcul:
-6 402 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 115
70 / 0 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2457
1507 / 28 / 922
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Braga