Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei Europa League 22 august Multi-Boost cota 3.97

Biletul zilei de joi, 22 august este un Multi-Boost de cota 3.97 jucat la casa de pariuri Unibet.

Biletul zilei Europa League 22 august Multi-Boost cota 3.97

Joi e zi de Europa League si m-am gandit sa va ofer un bilet din fotbal cu un coeficient de multiplicare de 1.30.

Voi folosi promotia Multi- Boost de la casa de pariuri Unibet. Ce inseamna Multi- Boost?  Ideea e simpla: daca jucati cinci meciuri de cota minim 1.20, veti primi o marire cu 30% a cotei finale.

Incercati aici promotia Multi-Boost

Promotia e valabila pana pe 26 august, pentru meciurile de fotbal, dar pentru un singur bilet pe saptamana. Puteti beneficia, de asemenea, de cresteri ale cotei cu 20%, pentru patru meciuri pe bilet si de 10%, pentru trei meciuri pe bilet, tot doar pentru cate un bilet pe saptamana.

Pentru a vedea simplu avantajele acestei promotii, va spun doar ca la casa de pariuri Fortuna biletele tip bonus dublu primesc un coeficient de multiplicare de doar 10% pentru cinci meciuri.

Din pacate, aceste promotii Unibet, foarte atragatoare pentru pariori,  apar si dispar foarte repede, de aceea e indicat sa profitam DIN PLIN de ele atunci cand le intalnim. Nu uitati, aceasta promotie expira pe 26 august.

Biletul zilei Multi-Boost pentru Europa League 

Am ales cinci meciuri din Europa League si stiti deja marota mea, principala optiune este cea de "sub 3,5 goluri". Patru dintre cele cinci meciuri jucate respecta aceasta optiune, exceptia venind de la meciul Braga vs Spartak Moscova.

M-a cucerit stilul ofensiv imprimat de antrenorul Ricardo Sa Pinto la Braga, care s-a transformat, dintr-o echipa eminamente defensiva intr-una ce marcheaza, dar si primeste multe goluri. Pentru acest meci am ales optiunea" peste 1,5 goluri".

Miza maxima pentru acest tip de bilete este de 150 de lei, respectiv 25 de euro, pentru cei ce au cont in moneda europeana. Inca un lucru foarte tare la aceasta promotie este acela ca, daca vrei sa joci mai mult de cinci meciuri, promotia nu mai este valabila.

Aceasta limitare este foarte benefica pentru pariori: daca vrei sa beneficiezi de bonus, nu te aventura sa joci mai mult de cinci meciuri pe bilet.

Puteti face rapid aici cont la Unibet si puteti juca acest bilet cu o cota marita cu 30%.

5d5cffe78972f_1566375911.png

Ramaneti cu noi, va vom semnala mereu promotiile ce merita cu adevarat luate in seama de catre pariori. Avem zilnic ponturi si bilete proaspete pentru voi!

 

Bonus300 RON
Pariaza
3.97
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 3 / 19
Calcul:
-216 RON
ROI:
-5.5 %
Pariuri:
438 / 33 / 409
Calcul:
-1 960 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 39
17 / 3 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 882
438 / 33 / 409
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Conform selectiilor din articol