Botic Van De Zandschulp — Casper Ruud: pronosticuri Tenis ATP Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Van De Zandschulp vs. Ruud.

Marti seara, 10/05/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Botic Van De Zandschulp si Casper Ruud vor juca in turul al doilea al competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 2.80 @ Botic Van De Zandschulp vs. 1.44 @ Casper Ruud!

BOTIC VAN DE ZANDSCHULP (#32 ATP)

Are douazeci si sase de ani, trece prin cea mai buna perioada a carierei si a inceput cu adevarat sa-si faca un nume la nivel ATP World Tour in general pe parcursul sezonului precedent, cand ajungea pana-n faza sferturilor de finala pe hardul outdoor de la US Open – pornind din faza calificarilor! Pe parcursul sezonului regulat, in chiar prima zi a lunii mai, a disputat si prima lui finala de nivel ATP World Tour din cariera – pe zgura turneului ATP de la Munich (s-a retras pe parcurs, acuzand ceva probleme medicale).

  • VICTORII Zandschulp vs. Ruud: 3-6 6-4 6-3 6-4 (US Open, 2021, hard outdoor), 7-5 6-1 (ATP Munich, 2022, zgura)

CASPER RUUD (#10 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani si de departe-l putem considera un zgurist la baza, are deja in palmares sapte titluri de nivel ATP World Tour la simplu – unul dintre ele cucerit pe parcursul sezonului regulat, pe zgura turneului ATP de la Buenos Aires – si-n plus la inceputul lunii aprilie a ajuns in premiera si-n finala Masters-ului de la Miami (hard outdoor). Anul trecut n-a onorat cu prezenta Masters-ul de la Roma (zgura), dar are amintiri placute de aici din urma cu doua sezoane, cand ajungea pana-n semifinale!

  • VICTORII Ruud vs. Zandschulp: nici o victorie

Botic Van De Zandschulp – Casper Ruud: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi combatanti, dar consider ca olandezul este tenismenul aflat intr-o forma de moment per total mai buna, are avantajul moral de a se fi impus in precedentele doua meciuri directe pe doua tipuri diferite de suprafete, astfel ca-si poate adjudeca minim un set! Casper Ruud n-a impresionat in sezonul de zgura pornit in luna aprilie – invins de Grigor Dimitrov in optimi la Monte Carlo, apoi de spaniolul Pablo Carreno-Busta in sferturi la Barcelona, apoi infrangerea suferita chiar la oponentul olandez de astazi in sferturi la Munich si-n fine poate cea mai surprinzatoare dintre infrangeri a suferit-o saptamana trecuta pe zgura de la Madrid impotriva sarbului Dusan Lajovic. De cealalta parte, Botic Van De Zandschulp are avantajul de a fi disputat deja un meci in runda inaugurala pe zgura Masters-ului Romei impotriva americanului Sebastian Korda (6-4 6-1 / nu si-a cedat serviciul).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Botic Van De Zandschulp
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi