Botic Van De Zandschulp — Brandon Nakashima: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zandschulp vs. Nakashima.

Marti la pranz, 26/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Botic Van De Zandschulp si Brandon Nakashima vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.61 @ Botic Van De Zandschulp vs. 2.32 @ Brandon Nakashima!

VAN DE ZANDSCHULP (#40 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Wageningen (Tarile de Jos) si are resedinta la Veenendaal (Tarile de Jos), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Peter Lucassen! Trece prin cea mai buna perioada a carierei si locul ocupat in prezent reprezinta si career-best-ul olandezului. N-a mai fost prezent in trecut pe zgura turneului ATP de la Munchen, asadar poate acumula puncte si mai poate urca in clasament!

  • VICTORII Zandschulp vs. Nakashima: nu au jucat

BRANDON NAKASHIMA (#76 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut la San Diego – California (Statele Unite) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Javier Pulgar! Nici el n-a mai fost prezent in trecut pe zgura competitiei ATP de la Munchen si-n general nu este tipul de tenismen care sa agreeze turneele care se desfasoara pe suprafete mai lente precum zgura sau anumite harduri indoor.

  • VICTORII Nakashima vs. Zandschulp: nu au jucat

Botic Van De Zandschulp – Brandon Nakashima: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata de olandez, in special datorita plusului de experienta, plusului valoric si a faptului ca suprafata de joc – zgura – este preferata lui (sezonul precedent de exemplu l-a terminat cu un total de douazeci si sase de victorii si doar unsprezece infrangeri pe acest tip de suprafata, in totala antiteza cu oponentul american care a adunat doar patru victorii si sapte infrangeri). Botic Van De Zandschulp a reusit pe parcursul lunii aprilie sa joace un sfert de finala pe zgura turneului ATP de la Marrakech (invins in acea faza in set decisiv de slovacul Alex Molcan) si a fost eliminat la limita in runda inaugurala de la Monte Carlo Masters de americanul Sebastian Korda (5-7 4-6). De cealalta parte, americanul cu origini asiatice Brandon Nakashima a fost prezent doar pe zgura de la ATP Barcelona in sezonul regulat – invins in turul al doilea de norvegianul Casper Ruud (3-6 2-6).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2619
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Botic Van De Zandschulp
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi