Boston Celtics — Milwaukee Bucks
Incheiat

Boston Celtics — Milwaukee Bucks: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Milwaukee Bucks, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 02:00, in “TD Garden”, avem meciul 2 din seria Boston Celtics - Milwaukee Bucks, din play-off-ul NBA. 

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics au insistat cu aruncarile de 3p in prima partida, fiind 18/50, 36%. Au pierdut insa cu 89-101. Asta pentru Boston au stat groaznic la aruncarile de 2p, cu doar 10 reusite. Tatum a bifat 21 de puncte, 6 pase si 6 recuperari, Brown a inregistrat 12 puncte, 9 recuperari si 4 pase, in timp ce Horford a contribuit cu 12 puncte, 10 recuperari si 3 pase. Brown ar trebui sa fie al doilea marcator al echipei, co-starul care sa-l ajute pe Tatum. Doar ca nu prea poti sa faci performanta cu 4/13 din actiune si 7 mingi pierdute. 

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Milwaukee Bucks au acum patru victorii la rand in play-off, iar partea interesanta e data de faptul ca in niciun meci nu au incasat mai mult de 100 de puncte. Defensiva a fost la punct si in prima partida cu Boston, Giannis si Holiday aratandu-si calitatile pe ambele faze ale jocului. Jrue a bifat 25 de puncte, 9 recuperari si 5 pase, pentru ca grecul sa inregistreze un triple-double, cu 24 de puncte, 13 recuperari si 12 pase. 

Boston Celtics - Milwaukee Bucks: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Nu este ca si cum Celtics s-au multumit cu aruncarile de la 3p. Ideea e ca nu prea au avut alte solutii. Totusi, 36% nu e groaznic, iar daca reusesc sa ajunga pe la 40% pentru meciul 2, atunci vom avea o confruntare mai echilibrata. Cert e ca si Brown trebuie sa arate mai bine. E un jucator de moral si faptul c-a inceput prost meciul nu l-a ajutat sa bifeze ceva pozitiv pe urma. Am insa incredere in capacitatile sale ofensive si poate sa-si ia revansa. 

Ponturi
Brown peste 23,5 puncte
Cf
Cote
1.92
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Brown peste 23,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token