Boston Celtics — Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Boston Celtics - Golden State Warriors, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 04:00, in “TD Garden”, avem meciul 3 din finala NBA, Boston Celtics - Golden State Warriors.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics nu a mai aruncat la fel de bine si in meciul 2, pierdut cu 88-107. Doar 37.5% eficienta din actiune si 19 mingi pierdute. Tatum a dat 28 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, Brown a bifat 17 puncte, 6 recuperari si 3 pase, pentru ca White sa ajute cu 12 puncte, 4 recuperari si 2 pase. Horford n-a avut nicio aruncare de la 3p si a terminat cu doar 2 puncte. Tatum a fost singurul cu mai mult de 5 cosuri din actiune.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors n-a mai cedat initiativa si in meciul 2 si l-a castigat destul de lejer. Curry joaca la un cu totul alt nivel in finala. Steph a inregistrat 29 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, cu 5/12 de la 3p. Poole a pus 17 puncte, 3 pase si 2 recuperari, inclusiv un cos de la mijlocul terenului, in timp ce Looney a incheiat seara cu 12 puncte, 7 recuperari si 2 pase. Thompson a fost dezamagitor, iar noi am vazut iar cat de buna e defensiva lui Payton.

Boston Celtics - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Finala NBA revine la Boston dupa mult timp, iar Tatum, Brown si Horford vor incerca sa nu se lase intimidati de jocul defensiv bun al celor de la GSW. Chiar daca echipa nu arunca bine, Jayson poate sa o faca de unul singur. O prestatie ca in prima partida e putin probabill sa se mai repete in aceasta serie. Si atunci cand coechipierii nu sunt in forma, numerele lui Tatum, mai ales in “TD Garden” ar trebui sa fie de superstar.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 17
Calcul:
+464 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1125
Calcul:
-166 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
33 / 0 / 17
Calcul:
ROI: +9.3 %
Pariuri: 2741
1565 / 46 / 1125
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tatum peste 27,5 puncte
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde