Bosnia si Hertegovina — Finlanda: ponturi Nations League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.65 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Bosnia si Hertegovina: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Singura victorie a Bosniei in aceasta grupa de Nations League a venit in fata reprezentativei Romaniei. Prevljak marca la Zenica, profitand de dezorganizarea din defensiva tricolorilor.

In celelalte doua partide, bosniecii au remizat cu scorul de 1-1. Mai intai a fost un rezultat de egalitate in Finlanda, iar apoi unul in Muntenegru.

Momentan Bosnia si Hertegovina se afla la conducerea acestei grupa din Liga B, cu 5 puncte. Este insa un clasament destul de strans, iar partida cu Finlanda are o importanta semnificativa. 

Finlanda: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Finlanda incepuse foarte bine aceasta editie de Nations League. Oaspetii obtineau un punct in fata Bosniei, fiind egalati in prelungiri.

Apoi nordicii s-au impus fara emotii pe teren propriu, 2-0 cu Muntenegru. Etapa trecuta a venit si prima infrangere pentru scandinavi.

Acestia au pierdut cu scorul de 1-0 in Giulesti, contra Romaniei. Puscas i-a iertat pe finlandezi atunci cand a ratat un penalty, insa Bancu un a facut la fel si a inscris din centrarea lui George Puscas.

Bosnia si Hertegovina vs Finlanda: Cote la pariuri şi pronostic

Acest duel este foarte important si pentru nationala Romaniei, care de la aceeasi ora evolueaza pe teren propriu, in fata Muntenegrului.

Bosnia si Finlanda nu au impresionat pe faza ofensiva si am vazut lipsa de concentrare a nordicilor in fata portii, contra Romaniei. 

Mizez pe maxim 2 goluri marcate in duelul de la Zenica.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii