Borna Coric — Jannik Sinner: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Coric vs. Sinner.

Luni la pranz, 11/04/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Borna Coric si Jannik Sinner vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Masters Series de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.30 @ Borna Coric vs. 1.39 @ Jannik Sinner!

BORNA CORIC (#198 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si inca multe de demonstrat la cel mai inalt nivel – a fost la un moment dat al #12-lea in lume (05/11/2018) – si a picat atat de mult in clasament intre timp din cauza unor probleme de ordin medical care l-au impiedicat sa joace prea mult pe parcursul ultimelor doua-trei sezoane! S-a nascut la Zagreb (Croatia) dar are resedinta la Dubai (Emiratele Arabe Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si e antrenat de Martin Stepanek.

  • VICTORII Coric vs. Sinner: nu au jucat

JANNIK SINNER (#12 ATP)

Are doar douazeci de ani dar deja a adunat experienta la cel mai inalt nivel si pana nu de mult a facut parte chiar din top-ten-ul mondial la simplu; s-a nascut la San Candido (Italia) dar are resedinta chiar aici la Monte Carlo (Monaco), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si el si beneficiaza de suportul antrenorului Simone Vagnozzi! A mai fost prezent la Masters-ul de la Monte Carlo doar in sezonul precedent – eliminat in turul al doilea.

  • VICTORII Sinner vs. Coric: nu au jucat

Borna Coric – Jannik Sinner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu un minim de douazeci de game-uri, luand in considerare in special pofta de joc pe care am vazut-o la croat in cadrul Masters-urilor de la Indian Wells si Miami Open (hard outdoor), acolo unde – in ciuda faptului ca nu mai jucase un meci oficial de foarte mult timp – s-a descurcat mai mult decat onorabil in fata unor adversari precum ibericul Alejandro Davidovich Fokina (7-6 0-6 5-7), veteranul Fernando Verdasco (6-4 7-5) sau mai ales neamtul Alexander Zverev (4-6 6-3 3-6). Borna Coric are si amintiri placute pe zgura de la Monte Carlo – pe langa faptul ca are mai multa experienta, fiind deja la a sasea prezenta pe tabloul principal, in anul 2019 – la ultima participare – ajungea pana-n faza sferturilor de finala (invins acolo in set decisiv de italianul Fabio Fognini). Jannik Sinner nu este un tenismen familiarizat cu zgura ca suprafata prefera de joc si va avea nevoie de multe game-uri pentru a se adapta la aceasta suprafata lenta, deoarece a jucat doar pe hard outdoor anul asta.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 51
Calcul:
+761 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
1396 / 102 / 1094
Calcul:
-3 947 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 115
59 / 3 / 51
Calcul:
ROI: +6.7 %
Pariuri: 2595
1396 / 102 / 1094
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde