Biletul zilei tenis 07.02.2023

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 07.02.2023 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca la turneul de la Dallas, pe suprafata hard indoor.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Jordan Thompson – Denis Kudla

Americanul Kudla are un bilant de patru victorii si doua infrangeri in acest an. El a reusit sa se califice pe tablou principal de la Australian Open, dupa victorii la Jasika, Taberner si Krutikh. Mai mult, pe tabloul principal a trecut de rusul Roman Safiulin, pentru a pierde apoi la Ugo Humbert, in patru seturi.

Australianul Thompson a jucat patru meciuri in acest an, toate pe hard outdoor. El a castigat doar unul dintre ele, la rusul Safiulin, in turneul de la Adelaide, inainte de Australian Open. La turneul de Grand Slam de la Melboutne, Thompson a pierdut in primul tur la americanul Jeffrey John Wolf, in patru seturi.

Cred că vom avea parte de un meci strans. Sunt doi jucatori de acelasi profil, si îi dau lui   Denis Kudla mai mult credit aici. 

Pont Adrian Mannarino – Steve Johnson

Americanul Steve Johnson se afla pe locul 128 ATP in acest moment si a fost nevoit sa joace la nivel de challenger in ultima vreme, din cauza acestei pozitii in clasament. Steve a jucat la Cleveland saptamana trecuta, unde a facut sferturi de finala. El a pierdut la americanul Kovacevic, locul 163 ATP.  Johnson e in evidenta pierdere de turatie, dar are atuul serviciului si al unei lovituri de dreapta percutante.

Francezul Mannarino a jucat bine in acest inceput de an. El are un bilant de doua victorii si doua infrangeri in acest sezon. La Australian Open a trecut de John Isner in primul tur si a fost invins de Alex De Minaur, in patru seturi. Mannarino mai are o victorie importanta si in Cupa Davis, unde a trecut de ungurul Maron Fucsovics, in doua seturi.

Mannarino pare a fi mai in forma, îi dau mai mult credit in acest meci.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei tenis 07.02.2023
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde