Biletul zilei fotbal pentru 18 iulie 2020

Tipsterul Legalbet Rafa va ofera biletul zilei fotbal, cu cele doua meciuri din Liga Sagres, pentru sambata 18 iulie 2020.

Biletul zilei pentru sambata 18 iulie 2020 este compus din intalnirile Rio Ave vs Santa Clara si Famalicao vs Boavista, ce se disputa in etapa a treizeci si treia din Liga Sagres. Cota finala este 2.42 si este oferita de casa de pariuri Fortuna, cea care ne propune cele mai ridicate valori pentru intalnirile noastre. 

Rio Ave vs Santa Clara

Rio Ave este pe locul sase, in prima liga din Portugalia, si inca pastreaza sanse pentru a urca in Europa League. Are un punct in spatele pozitiei a cincea si mai are de jucat cu Santa Clara si Boavista. De remarcat ca ambele partide le va disputa la Porto, chiar daca meciul cu Boavista este considerat in deplasare. Are nevoie de toate cele sase puncte si de un pas gresit facut de Farmalicao. Iranianul Mehdi Taremi este principalul marcator, cu paisprezece goluri.

Echipa probabila (4-3-3): Kieszek – Figueras, Aderllan Santos, Borevkovic, Reis – Lopes, Augusto, Tarantini – Mane, Taremi, Nuno Santos

Antrenor: Carlos Carvalhal

Accidentat: Junio

Santa Clara este o echipa fara probleme in acest final de sezon. Este departe atat de pozitiile periculoase, cat si de cele europene. Este destul de clar ca oaspetii s-au relaxat dupa victoria cu Benfica, de la Lisabona (4-3), si nu au mai castigat decat o singura partida, in urmatoarele patru intalniri. Acel succes a venit impotriva lanternei rosii, Aves. Carlos Carvalho are sase goluri marcate in acest sezon.

Echipa probabila (4-2-3-1): Marco – Rafael Ramos, Afonso, Cardoso, Cande – Rashid, Carvalho – Junior, Chico Ramos, Manuel - Santana

Antrenor: Joao Henriques

Voi alege sa merg pe echipa cu motivatie, Rio Ave. Gazdele au nevoie de victoria pentru a-si pastra intacte sperantele de a merge in Europa. Cota pentru pronosticul propus este 1.55.

Famalicao vs Boavista Porto

Famalicao este una din surprizele acestui sezon. Este una dintre promovatele din aceasta editie, dar nu s-a complacut sa joace pentru evitarea retrogradarii, ci s-a batut pentru o pozitie cat mai inalta in clasament. Cu doua etape inainte de final se afla pe cinci, avand cu un punct mai mult decat Rio Ave, cu care se bate pentru ultimul loc de Europa League. Fabio Martins este golgheterul echipei, cu zece goluri marcate.

Echipa probabila (4-3-3): Alves – Pinto, Perez, Miranda, Coly – Assuncao, Pote, Guga – Goncalves, Martinez, Martins

Antrenor: Lito Vidigal

Boavista Porto este o alta formatie fara probleme, in acest final de sezon. Conform ultimelor rezultate, trei infrangeri consecutive, pare ca a intrat deja in vacanta. A pierdut in fata a doua echipe cu nevoi si ne referim la Maritimo si Portimonense, ambele incercand sa scape de retrogradare. Ce s-ar putea schimba in fata lui Farmalicao, o alta formatie cu motivatie? Heriberto Tavares are patru goluri marcate in acest sezon.

Echipa probabila(5-4-1): Leite – Carraca, Costa, Fabiano, Lucas, Marlon – Paulinho, Ackah, Obiora, Sauer - Cassiano

Antrenor: Daniel Ramos

Suspendat: Yusupha Om Njie

Si aici vom da credit echipei cu motivatie, cea gazda. Victoria lui Famalicao este cotata la 1.56.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.42
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 32
Calcul:
-1 500 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
500 / 34 / 516
Calcul:
-5 349 RON
ROI:
+1.0 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 43
10 / 0 / 32
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 1052
500 / 34 / 516
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rio Ave castiga & Famalicao castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide