BILETUL ZILEI din Tenis la COTA 3 — 12/06/2022

Tipster-ul Legalbet Marian va recomanda un combo la o cota totala de 3.37 format din trei evenimente; multa bafta!

Ziua de astazi ne rezerva cateva partide foarte interesante din tenis, din cadrul  turneelor WTA Birmingham (Marea Britanie, iarbă) & ATP Orlando challenger (Statele Unite, hard outdoor) & WTA Valencia challenger (Spania, zgură). Am consultat lista caselor de pariuri online licentiate in Romania si am ales sa plasez acest bilet la partenerii de la PublicWin!

Rebecca Marino vs. Cristina Bucsa

12/06/2022 @ 14:30 @ WTA Birmingham

Rebecca Marino (#109 WTA) si Cristina Bucsa (#128 WTA) nu s-au mai infruntat in trecut, dar exista o diferenta certa in primul rand de experienta pentru cele doua – canadianca a fost la un moment dat a #38-a in lume la simplu, in timp ce cea mai buna clasare a ibericei a fost locul al #125-lea in ierarhia mondiala de simplu! Rebecca Marino a invins-o in primul tur al calificarilor pe australianca Kimberly Birrell (6-2 6-4 / sase asi expediati, nu i-a oferit vreo minge de break oponentei, a fructificat trei din totalul celor sapte oportunitati de break avute pe retur), in timp ce Cristina Bucsa a trecut tot in doua seturi de gruzina Miriam Bolkvadze (6-1 6-3 / nici un as expediat, si-a cedat serviciul o singura data, dar i-a oferit oponentei nu mai putin de douasprezece mingi de break – pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor opt oportunitati de break avute).

Pronostic: victorie @ Rebecca Marino

Cota pronostic: 1,45

Jason Kubler vs. Yibing Wu

12/06/2022 @ 18:00 @ ATP Orlando challenger

Jason Kubler (#119 ATP) si Yibing Wu (#617 ATP) s-au mai infruntat o singura data de-a lungul timpului, chiar pe parcursul sezonului regulat, in urma cu exact o luna – australianul se impunea pe zgura de la Zagreb challenger (7-6 6-2 / sapte asi expediati, si-a cedat serviciul o singura data, a realizat trei break-uri pe parte de retur). Jason Kubler trece printr-o forma de moment de invidiat – noua succesuri consecutive pe hard-ul outdoor american, campion saptamana trecuta la Little Rock challenger (fara set cedat) si acum finalist la Orlando challenger (doar un set cedat). De cealalta parte, asiaticul Yibing Wu este un tenismen care n-a fost niciodata clasat mai sus de al #298-lea loc in ierarhia mondiala de simplu, n-are experienta unor astfel de finale si a revenit oficial pe terenul de joc in sezonul regulat dupa o pauza de aproximativ trei ani.

Pronostic: victorie @ Jason Kubler

Cota pronostic: 1,57

Qinwen Zheng vs. Xiyu Wang

12/06/2022 @ 18:30 @ WTA Valencia challenger

Qinwen Zheng (#54 WTA) si Xiyu Wang (#111 WTA) nu s-au mai infruntat in trecut, desi fac parte relativ din aceeasi generatie – nouasprezece ani vs. douazeci si unu de ani! Obisnuita sa joace cu preponderenta in cadrul competitiilor de nivel ITF Series Tour, prezenta in aceasta finala de nivel WTA Challenger este cea mai notabila performanta a carierei pentru Xiyu Wang, iar gratie punctelor acumulate va intra in premiera in prima suta mondiala de maine, urmand a fi chiar a #100-a tenismena a lumii la simplu. De cealalta parte, chiar daca e mai mica de ani, Qinwen Zheng a acumulat deja mult mai multa experienta, impresionand cel mai recent chiar pe zgura de la Roland Garros – a invins acolo adversare precum Marina Zanevska, Simona Halep sau Alize Cornet, iar in faza optimilor de finala avea sa fie singura care-i “fura” set liderului mondial si viitoarei campioane Iga Swiatek (asadar, un viitor stralucit in fata pentru tanara asiatica). 

Pronostic: victorie @ Qinwen Zheng

Cota pronostic: 1,48

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
BILETUL ZILEI din Tenis la COTA 3 — 12/06/2022
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde