Biletul Zilei de Vineri

Lyon si Barcelona sunt alegerile mele pentru astazi.

Traversam o perioada buna in ceea ce priveste Biletul Zilei si astazi sunt increzator. Ligue 1 si La Liga se afla la inceput, iar doua dintre cele mai puternice echipe vor evolua astazi. Lyon primeste vizita celor de la Angers, in timp ce Barcelona se deplaseaza in Tara Bascilor.

Lyon - Angers

Angers a inceput bine sezonul, insa echipa e modesta din punct de vedere valoric. Lyon de cealalta parte, chiar daca a pierdut oameni importanti, ramane una din candidatele la podium. Gazdele au debutat perfect, cu un 3-0 pe terenul celor de la AS Monaco. Acestia au aratat solid, mai ales pe plan ofensiv si ma astept sa domine astazi. Cu un Memphis Depay in forma maxima, Lyon ar trebui sa domine categoric, fapt pentru care optez pentru victoria  gazdelor.

PRONOSTIC: 1 solist (1.42)

Bilbao - Barcelona

Fara Messi, Barcelona incearca sa obtina primele 3 puncte ale sezonului. Acestia l-au adus pe Griezmann in ofensiva si ma astept ca francezul sa inceapa titular. Cu el si Suarez in atac, defensiva gazdelor va avea de suferit. De altfel, Barca se pregateste sa il introduca pe noul coordonator de joc, Frenkie de Jong. Lotul catalanilor arata foarte bine si in mod normal oaspetii isi vor atribui victoria. Pentru o mai mare siguranta vom opta pentru o repriza castigata de catalani.

PRONOSTIC: Barcelona castiga minim o repriza (1.42)

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.02
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
34 / 0 / 21
Calcul:
+385 RON
ROI:
7.0 %
Pariuri:
515 / 7 / 388
Calcul:
-7 254 RON
ROI:
+1.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 55
34 / 0 / 21
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 914
515 / 7 / 388
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ponturile sunt in articol
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide