Pariurile zilei fotbal 11.01.2023

Am ales cele mai interesante partide din etapa a 18-a a campionatului Franţei, penultima din tur.

Cel mai dezechilibrat meci va avea loc pe stadionul "Parc des Princes", unde se vor întâlni de la ora 22:00 liderul Paris Saint-Germain cu "lanterna roşie" Angers SCO. "Les Rouge-et-Bleu" au doar 4 puncte avans faţă de ocupanta locului 2, RC Lens, astfel că e de aşteptat o victorie la scor a campioanei. "Les Noirs et Blancs" sunt la 7 puncte de locul salvator, au cea mai slabă apărare din Ligue 1, încasând 37 de goluri în 17 etape.

"Stade de la Beaujoire" va găzdui, de la ora 20:00, unul dintre cele mai atractive partide din această rundă, FC Nantes - Olympique Lyon. "Les Canaris" sunt pe locul 15 în clasament, la doar 4 puncte de retrogradare şi au un moral bun după ce au debutat în acest an cu un succes, 1-0 acasă cu AJ Auxerre. "Les Gones" au debutat cun un eşec în 2023, 0-1 acasă cu Clermont Foot şi sunt clasaţi pe poziţia a 8-a în clasament, cu 24 puncte, la 12 puncte distanţă de locul 4 care este de Europa League.

De la ora 22:00, pe "Stade du Moustoir" se va disputa cel mai echilibrat meci din această etapă, FC Lorient - AS Monaco. "Les Merlus" sunt pe poziţia a 6-a în clasament, cu 31 puncte, în timp ce "Les Monégasques" ocupă locul 5 cu 33 de puncte. Lorient este la 5 puncte de Olympique Marseille, echipă care ocupă ultimul loc de Liga Campionilor iar Monaco eeste la 3 puncte. Egalul nu ar avantaja pe nimeni, astfel că voi paria că nu va fi remiză şi că ambele echipe vor marca cel puţin un gol.

Olympique Marseille este pe podium, cu 36 puncte, la 8 puncte de liderul Paris Saint-Germain şi la 4 puncte de RC Lens. "Les Phocéens" vor juca miercuri, de la ora 22:00 pe "Stade de l'Aube" cu ES Troyes AC şi au ca obiectiv să câştige cele 3 puncte. Nu se pune problema ca OM să se bată la titlu cu PSG, însă va face tot posibilul să se claseze la final pe poziţia a 2-a. ESTAC este clasată pe locul 13, cu 18 puncte, la 5 puncte de Ligue 2 şi probabil s-ar mulţumi şi cu o remiză în duelul cu OM.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.