Biletul Zilei de Joi – 14.11.2019

Expertul Legalbet, Marco, vă recomandă un combo la o cota totala de 2, format din 3 evenimente.

Ne pregatim pentru finalul acestei campanii de calificare EURO 2020, iar astazi avem parte de dueluri dezechilibrate.

Serbia - Luxemburg

Sarbii nu isi mai permit niciun pas gresit pentru a se putea califica. Chiar si asa, acestia depind de rezultatul altor jocuri, insa pana sa se gandeasca la ce face Portugalia, Serbia trebuie sa isi indeplineasca misiunea diseara. Luxemburg e o nationala ce a evoluat in ultimii ani, insa acestia au si ei limitele lor. Ma astept la o dominare totala a sarbilor, care vor avea si o galerie impresionanta de partea lor.

Turcia - Islanda

Turcia si Islanda isi joaca astazi calificarea. Nordicii trebuie sa castige pentru a se putea califica, fapt pentru care vor ataca inca din prima repriza. De partea cealalta, turcii au nevoie de o remiza si cu siguranta vor incerca sa marcheze pentru a o securiza si nu vor merge la un rezultat alb. Goluri ar trebui sa fie, iar Turcia imi e greu sa cred ca poate scapa o calificare printre degete chiar in fata propriilor spectatori.

Albania - Andorra

Andorra este una din cele mai modeste nationale din aceasta campanie de calificare, cu un singur gol marcat. De partea cealalta, Albania s-a luptat pana spre final pentru calificare, insa a avut parte de o grupa foarte dificila. Chiar daca nu mai pot merge la EURO 2020, albanezii vor juca pentru palmares si vor incerca sa ofere o demonstratie de forta pe teren propriu. Acestia au castigat cu 3-0 in partida tur din deplasare, deci avem parte de un duel foarte dezechilibrat.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+760 RON
ROI:
16.2 %
Pariuri:
621 / 8 / 436
Calcul:
-4 909 RON
ROI:
-4.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1067
621 / 8 / 436
Calcul
ROI: -4.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Serbia 1 / Turcia 1X + peste 1,5 goluri / Albania 1
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde