Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul Zilei de la Marco - 30.08.2019

0

Botosani, Craiova si PSG sunt alegerile pentru astazi!

Reusim sa evitam astazi surprizele? Mizez pe Craiova, PSG si Botosani, la o cota de 2.05.

Voluntari – Universitatea Craiova

Oltenii par sa se afle pe drumul cel putin, dupa ce Victor Piturca a venit la conducerea lor. Aducerea sa inseamna automat o infuzie de capital, insa si un factor moral in plus. Odata cu Piturca, Andrei Ivan a revenit la echipa ce l-a lansat in fotbalul mare si acesta incearca sa isi relanseze cariera in Banie. Voluntari e o echipa destul de slaba, singura lor victorie fiind cu FCSB, a carei situatie e cunoscuta.

  • PRONOSTIC: x2 (1.29)

Metz - PSG

PSG nu are parte de un joc excelent in acest debut de sezon, iar echipa nu mai pare atat de favorita la titlu. Acestia au aratat modest cu Rennes, iar cu situatia ingrata in care se afla Neymar, scandalurile se tin scai de parizieni. Totusi, Metz e o echipa limitata si ma astept ca PSG sa domine categoric.

  • PRONOSTIC: 2 solist (1.40)

Botosani – Academica Clinceni

Botosani are astazi nevoie de victorie, pentru a depasi pasa proasta. Acestia sunt aproape sa isi piarda doi din jucatorii providentiali, Golofca si Ongenda. Pe langa aceste plecari, moldovenii nu mai reusesc sa lege nimic si s-au facut de ras in partida cu CFR Cluj. Victoria cu FCSB ramane ultima pentru ei, dar azi intalnesc o echipa destul de slaba, cu care se pot redresa. Totusi, pentru o siguranta pe biletul nostru voi merge pe un 1x, un 1x ce ne ajuta sa depasim pragul de 2 la cota.

  • PRONOSTIC: 1x (1.13)

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.05
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 0 / 27
Calcul:
+97 RON
ROI:
1.4 %
Pariuri:
311 / 0 / 225
Calcul:
-3 843 RON
ROI:
-7.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 70
43 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 538
311 / 0 / 225
Calcul
ROI: -7.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Craiova x2 / PSG 2 / Botosani 1x