Biletul Zilei de Duminica – 10.11.2019

Expertul Legalbet, Marco Birlan, vă recomandă un combo la o cota totala de 2, format din 2 evenimente.

Ne pregatim de pauza internationala cu doua dueluri tari din Premier League si Serie A.

Liverpool – Manchester City

Liverpool s-a maturizat enorm in ultimii ani, sub comanda lui Jurgen Klopp. Acestia par sa fi capatat experienta necesara de a lua in sfarsit titlul in Premier League. Astazi, cormoranii au un examen ce se poate dovedi a fi decisiv in cursa pentru primul loc. Acestia primesc vizita celor de la Manchester City iar o victorie le poate da aripi. Cetatenii au cateva probleme mari de lot, prin absentele lui Laporte, Sane sau Ederson. Cred ca City va avea o misiune foarte dificila pe Anfield si de asemenea mai cred ca oaspetii nu vor pleca acasa cu toate cele 3 puncte.

Juventus – AC Milan

Desi dupa nume nu pare, diferenta dintre cele doua formatii e una enorma. AC Milan a ajuns doar o echipa de mijlocul clasamentului in Serie A, care nu mai sperie pe nimeni. De partea cealalta, “Batrana Doamna” trebuie sa castige pentru a-si betona locul 1 in clasament. Pe teren propriu, Ronaldo & co. cred ca pot castiga fara mari probleme, in ciuda absentelor din defensiva.

Va invit sa pariati responsabil, in caz ca biletul va inspira. Liverpool si Juventus sunt doua formatii de teren propriu, care astazi ar trebui sa isi domine adversarele.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 14
Calcul:
+631 RON
ROI:
14.0 %
Pariuri:
618 / 8 / 436
Calcul:
-5 118 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 45
31 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1067
618 / 8 / 436
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Liverpool 1X / Juventus PSF1
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde