Biletul zilei cota 4 fotbal — 25.03.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Biletul zilei de sâmbătă, 25 martie 2023, care vine de la meciurile Belarus - Elveția şi Israel - Kosovo.

Predicţii fotbal Belarus - Elveția

Belarus şi Elveția se vor întâlni pe stadionul "Karađorđe" din Novi Sad, în Grupa I din preliminariile Campionatul European 2024, de la ora 19:00 şi va fi arbitrată de Alejandro Hernández din Spania.

Din cauza situaţiei politice, Belarus va juca va juca în Serbia meciurile de acasă. "Bielyia kryly" au terminat pe locul 4 în clasament, cu 3 puncte, în Grupa a 3-a a Ligii C din Liga Naţiunilor, după Kazahstan 13 puncte, Azerbaidjan 10 puncte şi Slovacia 7 puncte. Belarus nu a bătut pe nimeni în această grupă, fiind echipa cu cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare. În luna noiembrie a mai susţinut 2 partide amicale în Emiratele Arabe Unite, 1-0 cu Siria şi 0-2 cu Oman.

"Nati" a jucat ultimele meciuri la Cupa Mondială din Qatar, unde a bătut cu 1-0 pe Camerun, a pierdut onorabil cu Brazilia, cu 1-0 şi a învins cu 3-2 pe Serbia, calificându-se în optimi. Echipa antrenată de Murat Yakin a ratat sferturile de finală, fiind spulberată cu 6-1 de Portugalia. La EURO 2020, "A-Team" a fost eliminată cu 3-1 de Spania, după executarea loviturilor de departajare. Elveția are un obiectiv clar la Novi Sad, să câştige 3 puncte cu Belarus.

Ponturi fotbal Israel - Kosovo

Israel şi Kosovo se vor întâlni pe stadionul "Bloomfield" din Tel Aviv, în Grupa I din preliminariile Campionatul European 2024, de la ora 19:00 şi va fi arbitrată de William Collum din Scoţia.

"The Blues and Whites" s-a clasat pe prima poziţie în Grupa a 2-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, cu 8 puncte, fiind urmată de Islanda 4 puncte şi Albania 2 puncte (Rusia a fost exclusă). Echipa antrenată de Alon Hazan se va bate cu România pentru locul 2 şi are ca obiectiv 3 puncte în confruntarea de acasă cu Kosovo. "The Chosen Team" nu s-a calificat niciofată la un Campionat European, însă acum are o grupă accesibilă, principala contracandidată fiind România.

"Dardanët" au avut un parcurs bun în Grupa a 2-a a Ligii C din Liga Naţiunilor, clasându-se pe locul 2, cu 9 puncte, după Grecia 15 puncte, dar peste Irlanda de Nord 5 puncte şi Cipru 5 puncte. Echipa antrenată de francezul Alain Giresse are mulţi jucători de valoare ca Samir Ujkani, Amir Rrahmani, Mërgim Vojvoda, Milot Rashica, Milot Rashica, Milot Rashica, Vedat Muriqi, etc care joacă la echipe bune din Europa şi care pot încerca în această campanie de calificare să prindă locul 2.

Pronostiuri fotbal Andorra - România

Andorra şi România se vor întâlni pe "Estadi Nacional" din Andorra la Vella, în Grupa I din preliminariile Campionatul European 2024, de la ora 21:45 şi va fi arbitrat de Dario Bel din Croaţia.

Echipa antrenată de Koldo Álvarez nu are tradiţie, palmares sau jucători de valoare, însă este bătăioasă în special pe teren propriu, unde nu este o simplă formalitate de a câştiga. Majoritatea jucătorilor evoluează în Primera Divisió şi ligile inferioare din Spania, însă atunci când vin la echipa naţională, pun osul, ştiu să se apere şi nu încasează multe goluri. Reprezentativa Andorrei a jucat de 5 ori cu România, doar meciuri oficiale, şi a pierdut de fiecare dată.

Echipa naţională a României s-a clasat pe ultimul loc în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, cu 7 puncte, după Bosnia & Herţegovina 11 puncte, Finlanda 8 puncte şi Muntenegru 7 puncte. Ai noştri au început cu două eşecuri, 0-2 în Muntenegru şi 0-1 în Bosnia & Herţegovina, însă acum preliminariile EURO 2024 au ca obiectiv să obţină 6 puncte în meciurile cu Andorra şi Belarus. "Tricolorii" nu au mai fost la un Campionat Mondial din 1998 iar la un Campionat European s-a calificat în 2008 şi 2016.

Pronosticuri

► Belarus - Elveția: 2, cota 1.22

► Israel - Kosovo: 1, cota 1.95

► Andorra - România: România peste 1,5 goluri & România peste 4,5 cornere, cota 1.90

► Cota 4 finală: 4.52

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi şi bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Ponturi
Biletul zilei cota 4 fotbal — 25.03.2023
Cf
Cote
4.52
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Euro 2024
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei cota 4 fotbal — 25.03.2023
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token