David Gilbert vs Oliver Lines, Gary Wilson vs Iulian Boiko
Incheiat

Biletul zilei cota 3 snooker pentru 13 februarie 2024

Acțiune

Gavan Marius va ofera biletul zilei cu o cota de 3,07 la MrBit format din doua ponturi, ambele de la partide de snooker din primul tur de la Openul galez.

Pont David Gilbert vs Oliver Lines

Marti de la ora 15:30, englezul David Gilbert il intalneste pe compatriotul sau Oliver Lines in primul tur al Openului galez. In meciurile directe scorul este 2-2, ultima disputa avand loc chiar in acest sezon, in luna iulie in calificarile pentru Mastersul European cand Gilbert s-a impus cu 5-3. Si celelalte intalniri au fost la fel de echilibrate. Si acum ar trebui sa fie la fel, cota pentru peste 5,5 frame-uri fiind 1,64 la MrBit. 

In clasamentul general Gilbert sta mai bine, locul 32, in timp ce Lines ocupa locul 57. Din acest motiv Gilbert este considerat favorit in aceasta intalnire din Tara Galilor. In calificarile de la Openul galez, Gilbert l-a invins clar cu 4-0 pe Ken Doherty, in timp ce Oliver a castigat greu cu 4-3 in fata lui Michael White.

In acest sezon Gilbert a facut doar un turneu bun, la Openul Irlandei de Nord cand a fost eliminat in sferturile de finala. De cealalta parte pentru Oliver Lines cel mai bun rezultat a fost turul 4 la Openul englez.                

Pont Gary Wilson vs Iulian Boiko

Marti de la ora 15:30, englezul Gary Wilson se dueleaza in primul tur la Openul galez cu ucrainianul Iulian Boiko. Cei doi s-au mai intalnit doar o singura data, in 2020 cand Wilson s-a impus cu 4-1, insa atunci Boiko abia implinise 15 ani. Acum a ajuns la 18 ani, a acumulat putina experienta si pare capabil sa produca surprize in viitorul apropiat. 

In acest moment ucrainianul este la amatori si din acest motiv nu participa la toate turneele. Insa si cand a fost invitat in calificari a facut meciuri bune chiar daca a pierdut: 3-5 cu Stevens la Mastersul European, 5-6 cu Mark Joyce la UK Championship sau 2-5 cu Slessor la Mastersul german. In calificarile Openului galez a avut parte de un adversar slab, indianul Singh Chadha, pe care l-a invins cu 4-0.   

Acum are un adversar puternic, Gary Wilson fiind pe locul 16 in clasamentul general. In acest sezon a reusit sa castige un turneu, Openul scotian. Mai are si un sfert de finala la World Grand Prix. A avut insa si rezultate foarte slabe in calificari, fiind eliminat de Mertens la Mastersul European, de Carty la Wuhan Open, de Zak Surety la UK Championship, de Scott Donaldson la Mastersul german si de Stuart Carrington la World Open. Cred ca va avea probleme in fata tanarului Boiko si de aceea mizez pe o partida echilibrata cu peste 5,5 frame-uri, cota fiind 1,86.          

Pronosticuri:

David Gilbert – Oliver Lines  -> peste 5,5 frame-uri  -> cota 1,64

Gary Wilson – Iulian Boiko -> peste 5,5 frame-uri  -> cota 1,86

Cota finala: 3,07

Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania. Indiferent la care casa de pariuri alegi sa pariezi, cea mai importanta regula este sa pariezi doar atat cat iti permiti sa pierzi! 

Ponturi
Biletul zilei cota 3 snooker pentru 13 februarie 2024
Cf
Cote
3.07
Ponturi pentru Snooker
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei cota 3 snooker pentru 13 februarie 2024
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token