Bodo/Glimt vs Tromso, Almeria vs Barcelona
Incheiat

Biletul Zilei cota 3 — 16.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un bilet cota 3.33, format din doua partide de fotbal, Bodo/Glimt - Tromso si Almeria - Barcelona.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt - Tromso

Campionatul Norvegiei este unul cu multe goluri, iar Bodo/Glimt este poate cea mai spectaculoasa formatie din aceasta competitie. Chit ca si-a pierdut golgheterul in iarna, plecat in MLS, Bodo/Glimt continua sa marcheze pe banda rulanta in Norvegia, avand sase victorii in primele sapte runde, golaveraj 17-4. Ultimul succes a venit la Kirstiansund, scor 4-2.

De cealalta parte, Tromso a inceput groaznic campionatul, cu cinci infrangeri la rand, si abia in ultima etapa a acumulat primele puncte, 4-0, pe teren propriu, cu Odd. Contra celei mai slabe defensive din competitie, asa ca nu i-a fost foarte greu. Tromso a castigat la ultima deplasare la Bodo/Glimt, scor 2-0. Doar ca inainte de acel duel, in precedentele trei vazusem de fiecare data cate cinci goluri. Este clar ca vor fi reusite, nu putine, si-n aceasta confruntare, care incepe de la ora 19:00. 

Pronosticuri pariuri Almeria - Barcelona

Acest meci nu prea mai conteaza pentru niciuna dintre formatii. Doar Barcelona are insa ceva de castigat, dorind sa termine pe locul secund aceasta editie de Primera. Almeria a retrogradat de foarte mult timp, fiind pe ultima pozitie, cu doar doua victorii in 35 de meciuri. Are si cea mai proasta aparare, cu 70 de goluri incasate.

In ultima etapa de campionat, Barce s-a impus cu Sociedat, scor 2-0, in timp ce Almeria a cedat la Betis, scor 2-3. Gazdele n-au evoluat deloc rau in ultima perioada, de cand a devenit clar, matematic, ca se indreapta spre Segunda. Pot sa puna probleme, dar mai sigur de atat este ca vor lasa spatii. In special ca joaca acasa si au ceva de demonstrat. 

► Pronosticuri biletul zilei cota 3

► Bodo/Glimt - Tromso: peste 3.0 goluri, cota 1.61

► Almeria - Barcelona:, Barcelona - 1,5 HA, cota 2.07


Ponturi
Biletul Zilei cota 3 — 16.05.2024
Cf
Cote
3.33
Va fi acest pariu castigator?
Biletul Zilei cota 3 — 16.05.2024
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token