BetBoom — Virtus.pro
Incheiat

BetBoom — Virtus.pro: ponturi The International Dota 2 27.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida BetBoom - VP, de la The International 2023.

Vineri seara, de la ora 23:00, in “Climate Pledge Arena”, avem meciul BetBoom - Virtus.pro, in lower-bracket la The International 12 Dota 2.

BetBoom - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

BetBoom s-a format la sfarsitul lui 2022 cu probabil unii dintre cei mai buni, la nivel individual, jucatori din Europea de Est. In grupa de TI, BetBoom a castigat trei partide si a pierdut un singur duel, cu Team Liquid. Desi a avut 1-0 la harti, a cedat meciul pentru upper-bracket cu 9Pandas. Probabil deranjat si de comentariile la adresa sa, gpk a inceput sa joace tot mai bine. BetBoom a castigat cu Keyd Stars, 2-0, pentru ca apoi sa urmeze thriller-ul cu Talon, 2-1. Primele doua harti au durat aproape 70 de minute fiecare. 

Virtus.pro - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

VP este acum o formatie mai degraba de plan secund, insa calificarea la TI nu a fost o mare problema, cu un 3-0 sec contra celor de la One Move in finala. Fng a adus un suflu nou, iar VP drafteaza mult mai bine. Dupa trei remize in grupa, care au adus o calificare cu emotii in faza urmatoare a competitiei, Virtus.pro a dispus, surprinzator, de TSM, 2-0. Doar ca jocul ulterior a demonstrat ca VP chiar e capabila de lucruri pozitive. A luat harta celor de la Spirit (singura cedata de campiona), iar in lower-bracket a batut-o pe Entity, scor 2-0.

BetBoom - VP: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Putem sa spunem ca Fng pune niste ward-uri excelente. Ca VP chiar a draftat inteligent. Dar aceste lucruri n-ar fi contat daca pozitiile 1 si 2 nu ar fi jucat bine. E un duel intre doua echipa est-europene, pe care acum doua saptamani m-as fi asteptat sa-l transeze BetBoom. Acum, nu mai sunt la fel de sigur. BetBoom are reputatia unei formatii care se tilteaza usor. In special gpk. Cum cine pierde, pleaca acasa, spun ca e posibil sa vedem chiar trei harti. 

Ponturi
VP + 1,5 HA
Cf
Cote
1.45
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
VP + 1,5 HA
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token