Benjamin Bonzi — Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bonzi vs. Tsitsipas.

Vineri la pranz, 24/06/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Benjamin Bonzi si Stefanos Tsitsipas vor juca in prima semifinala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.86 @ Benjamin Bonzi vs. 1.49 @ Stefanos Tsitsipas!

BENJAMIN BONZI (#56 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Nimes (Franta) si are resedinta la Anduze (Franta), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Lionel Zimbler si-n urma punctelor acumulate gratie acestei semifinale de la ATP Mallorca, a urcat deja zece locuri in ierarhia mondiala de simplu, inregistrand astfel un nou career-best (practic, trece prin cea mai buna perioada a carierei).

  • VICTORII Bonzi vs. Tsitsipas: nici o victorie

STEFANOS TSITSIPAS (#6 ATP)

Are ocazia sa-l egaleze pe norvegianul Casper Ruud ca numar de puncte in ierarhia mondiala de simplu in cazul in care se va califica in ultimul act de la ATP Mallorca si evident sa-l depaseasca daca va izbuti sa plece si acasa cu trofeul de campion! Este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,93m si de asemenea poseda un prim serviciu generator de asi, beneficiaza inca de la inceputul carierei de suportul tatalui pe parte de antrenorat – Apostolos Tsitsipas.

  • VICTORII Tsitsipas vs. Bonzi: 7-6 1-6 6-3 (ATP Halle, 2022, iarba)

Benjamin Bonzi – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentului si singurului meci direct care s-a “consumat” in urma cu doar zece zile, pe acelasi tip de suprafata! Benjamin Bonzi n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei ATP de la Mallorca, eliminand pe parcurs adversari precum sud-americanul Alejandro Tabilo (6-3 4-2 ret.), canadianul Denis Shapovalov (6-4 6-1 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe retur) si-n ultimul rand neamtul Daniel Altmaier (6-3 6-4 / nu i-a oferit vreo minge de break adversarului, realizand doua break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, grecul Stefanos Tsitsipas a “sarit” peste primul tur, apoi in faza optimilor de finala a trecut de bielorusul Ilya Ivashka (6-4 6-4 / nu i-a oferit vreo minge de break adversarului, realizand doua break-uri pe parte de retur) si-n faza sferturilor de finala a avut nevoie de set decisiv pentru a-l trimite acasa pe americanul Marcos Giron (7-6 4-6 6-3 / si-a cedat serviciul de trei ori – oferindu-i opt mingi de break adversarului – iar pe parte de retur a fructificat tot trei din totalul celor opt oportunitati de break avute).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
75 / 5 / 45
Calcul:
+1 429 RON
ROI:
11.4 %
Pariuri:
913 / 69 / 685
Calcul:
-3 381 RON
ROI:
-2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 129
75 / 5 / 45
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1673
913 / 69 / 685
Calcul
ROI: -2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Benjamin Bonzi

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde