Benjamin Bonzi — Sebastian Korda
Incheiat

Benjamin Bonzi — Sebastian Korda: pronosticuri Tenis ATP Estoril

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bonzi vs. Korda.

Joi seara, 28/04/2022, nu mai devreme de ora 21:30, Benjamin Bonzi si Sebastian Korda vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Estoril (Portugalia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.20 @ Benjamin Bonzi vs. 1.36 @ Sebastian Korda!

BENJAMIN BONZI (#58 ATP)

N-a fost niciodata vreun zgurist la baza, dar nici nu s-a facut de ras cand a fost nevoit sa evolueze pe acest tip de suprafata! Progresul francezului a fost remarcat si de “ai lui”, iar in luna martie a sezonului regulat a debutat si-n echipa de Davis Cup a Franţei in duelul avut de acestia cu statul Ecuador. Pe parcursul acestui an s-a impus pe hardul indoor al turneului ATP Challenger Tour de la Cherbourg si a fost la un pas de prima finala de nivel ATP World Tour pe hardul indoor de la Marseille, fiind invins in cele din urma in set decisiv acolo de viitorul campion – rusul Andrey Rublev (3-6 6-4 3-6).

  • VICTORII Bonzi vs. Korda: nici o victorie

SEBASTIAN KORDA (#37 ATP)

Nici el n-a fost si nu este tipul de tenismen care prefera suprafetele mai lente precum zgura, avand trei victorii si doua infrangeri pe acest tip de suprafata pe parcursul sezonului regulat! La fel ca oponentul lui din aceasta seara, la inceputul lunii martie si-a facut debutul in echipa de Davis Cup a Statelor Unite in duelul avut de acestia cu statul Columbia. Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour (Parma, 2021, zgura) si o alta finala pierduta (Delray Beach, 2021, hard outdoor) – la simplu!

  • VICTORII Korda vs. Bonzi: 7-6 7-6 (Quimper challenger, 2021, hard indoor)

Benjamin Bonzi – Sebastian Korda: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri, cam pe tiparul precedentului meci direct, luand in considerare in special evolutia pe care a avut-o Benjamin Bonzi in runda inaugurala in fata unui Dominic Thiem (6-3 7-6 / cinci asi expediati, nici o dubla greseala comisa, nu i-a oferit vreo minge de break adversarului – iar pe parte de retur a fructificat una din totalul celor patru oportunitati de break avute la dispozitie) aflat intr-o revenire de forma fizica si nu numai! De cealalta parte, americanul Sebastian Korda a avut un duel facil in compania dublistului francez Pierre-Hugues Herbert (6-2 6-4 / un singur as expediat, nici o dubla greseala comisa, i-a oferit oponentului patru mingi de break dar toate patru au fost in cele din urma salvate – pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor noua oportunitati de break pe care le-a avut la dispozitie).

Ponturi
(AH) +4,5 games @ Benjamin Bonzi
Cf
Cote
1.58
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +4,5 games @ Benjamin Bonzi
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token