Ben Shelton vs Zizou Bergs
Incheiat

Ben Shelton vs Zizou Bergs: pronosticuri tenis Houston 04/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Shelton vs. Bergs.

Joi dimineaţă, 04/04/2024, nu mai devreme de ora 02:30, Ben Shelton şi Zizou Bergs vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.50 @ Ben Shelton vs. 2.62 @ Zizou Bergs!

BEN SHELTON (#16 ATP)

Benjamin Todd Shelton (douăzeci şi unu de ani) s-a născut la Atlanta, Georgia (Statele Unite) şi are reşedinţa la Gainesville, Florida (Statele Unite), este jucător de mână stângă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,93m (posedă un prim-serviciu eficient, generator de aşi) şi beneficiază de suportul antrenorului Bryan Shelton (tatăl lui). Anul trecut a impresionat la nivel de Grand Slam-uri prin sfertul de finală disputat la Australian Open (hard outdoor) şi semifinala de la US Open (hard outdoor), cucerind şi primul titlu de nivel ATP World Tour din carieră (Tokyo – Japan Open). N-a mai fost prezent în trecut pe zgura de la Houston Open, zgura fiind ultima din preferinţele sale ca suprafaţă!

● VICTORII Shelton vs. Bergs: nu au jucat

ZIZOU BERGS (#111 ATP)

Zizou Bergs (douăzeci şi patru de ani) s-a născut la Lommel (Belgia) şi are reşedinţa la Neerpelt (Belgia), este jucător de mână dreaptă care execută la rându-i reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi beneficiază de suportul antrenorului Ruben Bemelmans! Trece prin cea mai bună perioadă a carierei şi l-am putea vedea în premieră în prima sută mondială de săptămâna viitoare dacă va juca măcar semifinale pe zgura turneului ATP de la Houston (pe care l-a mai onorat cu prezenţa şi anul trecut, când se oprea-n faza optimilor de finală). Are-n palmares şapte titluri de nivel ATP Challenger Tour (la simplu).

● VICTORII Bergs vs. Shelton: nu au jucat

Ben Shelton – Zizou Bergs: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată, cu game-uri multe şi chiar deschisă oricărui rezultat, pentru simplul fapt că “outsider”-ul belgian are de partea lui atât suprafaţa lentă de joc (fiind un aşa-zis “zgurist” la bază), cât şi avantajul de a fi disputat deja un meci de simplu pe zgura de la Houston Open! Zizou Bergs l-a eliminat în runda anterioară pe americanul Patrick Kypson (7-6 6-3 / doisprezece aşi expediaţi, două duble greşeli comise, nu şi-a cedat deloc serviciul, fructificând în schimb singura minge de break pe care şi-a procurat-o pe parte de retur), în timp ce Ben Shelton a debutat într-un meci de dublu la turneul menţionat ceva mai sus – făcând pereche cu ecuadorianul Andres Andrade – producând surpriza contra echipei Cash/Galloway (6-7 6-3 10-5).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 21,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token