Belinda Bencic — Taylor Townsend
Incheiat

Belinda Bencic — Taylor Townsend: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bencic vs. Townsend.

Marţi dimineaţă, 19/09/2023, nu mai devreme de ora 02:30, Belinda Bencic şi Taylor Townsend vor juca în runda a doua de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.40 @ Belinda Bencic vs. 2.95 @ Taylor Townsend!

BELINDA BENCIC (#15 WTA)

Are douazeci şi şase de ani şi-o vasta experienta-n spate la cel mai inalt nivel, fiind la un moment dat clasata a #4-a in lume la simplu (17/02/2020) – avand in palmares un total de şapte titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (cu alte zece finale pierdute). Debutul sezonului regulat a fost unul excelent pentru elvetianca, dupa ce a reuşit sa caştige turneele WTA de la Adelaide şi Abu Dhabi (hard outdoor); ulterior, a mai disputat doar o finala pe zgura de la Charleston WTA! Prefera sa evolueze-n general pe suprafetele rapide – e jucatoare de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,75m!

● VICTORII Bencic vs. Townsend: 6-2 7-5 (Charleston WTA, 2019, zgură)

TAYLOR TOWNSEND (#101 WTA)

Are douazeci şi şapte de ani, a fost la un moment dat clasata a #61-a in lume la simplu (16/07/2018), dar impresioneaza-n special in competitiile de dublu – acolo unde este a #8-a in lume in acest moment şi unde a cucerit deja patru titluri de nivel WTA Series Tour (trei dintre ele in sezonul regulat). Are-n palmares şi doua finale de Grand Slam la dublu pe asfaltul de la US Open (#2022) şi pe zgura de la French Open (#2023). Aşadar, putem spune ca a acumulat destul de multa experienta in ultimii doi ani! Este jucatoare de mana stanga care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,70m.

● VICTORII Townsend vs. Bencic: nici o victorie

Belinda Bencic – Taylor Townsend: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida cu game-uri multe intre cele doua combatante, ba chiar mai echilibrata decat precedentul şi singurul meci direct, pentru simplul fapt ca acum duelul va avea loc pe o suprafata rapida, iar americanca (outsider-ul meciului) a mai acumulat intre timp experienta la nivel WTA Series Tour şi-a evoluat deja intr-un meci oficial pe asfaltul turneului WTA de la Guadalajara (s-a adaptat la conditiile şi suprafata de joc). Taylor Townsend a eliminat-o in runda inaugurala a competitiei mexicane pe experimentata şi agresiva australianca Ajla Tomljanovic (7-6 6-4 / cinci aşi expediati, o singura dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand trei break-uri pe retur). De cealalta parte, elvetianca Belinda Bencic a dezamagit saptamana trecuta pe asfaltul turneului WTA de la San Diego, unde a fost eliminata prematur (inca din primul tur) de bielorusa Aliaksandra Sasnovich (3-6 6-3 2-6).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!
Ponturi
Peste 21,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1
Anulat

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token