Belinda Bencic — Bianca Andreescu: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bencic vs. Andreescu.

Miercuri la pranz, 25/05/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Belinda Bencic si Bianca Vanessa Andreescu vor juca in runda a doua a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.66 @ Belinda Bencic vs. 2.24 @ Bianca Vanessa Andreescu!

BELINDA BENCIC (#14 WTA)

Are douazeci si cinci de ani si o semifinala de Grand Slam in palmares la simplu (US Open, 2019) dar aici la Roland Garros n-a trecut niciodata de turul al treilea la precedentele cinci participari, s-a nascut la Flawil (Elvetia) si are resedinta la Wollerau (Elvetia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Ivan Bencic (tatal ei), ajutat indeaproape de Sebastian Sachs! Are in palmares sase titluri la simplu si alte doua la dublu.

  • VICTORII Bencic vs. Andreescu: nici o victorie

BIANCA ANDREESCU (#72 WTA)

Va implini luna viitoare varsta de douazeci si doi de ani, are in palmares un turneu de Grand Slam cucerit pe hardul outdoor de la US Open (2019), dar aici pe zgura de la French Open n-a trecut niciodata de turul al doilea in precedentele patru participari, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Sven Groeneveld! Are in palmares per total trei titluri de simplu la nivel WTA Series Tour si alte doua finale pierdute.

  • VICTORII Andreescu vs. Bencic: 7-6 7-5 (US Open, 2019, hard outdoor)

Belinda Bencic – Bianca Andreescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, luand in considerare faptul ca sunt de valori relativ apropiate si au stiluri de joc asemanatoare, bazate pe lovituri puternice si agresivitate pe parte de retur! Niciuna nu este vreo mare adepta al jocului desfasurat pe o suprafata lenta precum zgura, tocmai acesta fiind si motivul pentru care n-au performat in trecut aici la Roland Garros. Belinda Bencic a avut parte de un duel facil in runda inaugurala, de cealalta parte a fileului regasindu-se o maghiara care n-a fost niciodata in prima suta mondiala – Reka Luca Jani (6-1 6-1 / exact o ora de joc, doi asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data – oferind patru mingi de break, iar pe retur a fructificat sase din cele sapte oportunitati de break), in timp ce Bianca Vanessa Andreescu a avut ceva mai mult de tras in duelul cu belgianca Ysalile Bonaventure (3-6 7-5 6-0 / exact doua ore de joc, cinci asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori – oferind douasprezece mingi de break, iar pe parte de retur a fructificat sapte din cele saisprezece oportunitati de break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde