Belenenses - FC Porto. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.46 pentru disputa dintre Belenenses si FC Porto din cadrul campionatului portughez.

Belenenses - FC Porto. Pontul lui rossonero07

Duminica, de la ora 20:30, campioana en-titre a Portugaliei, FC Porto, va face deplasarea pe "Estádio do Restelo", acolo unde va da piept cu Belenenses, intr-o partida in care ma astept ca oaspetii sa se impuna fara emotii.


Belenenses, desi este echipa gazda si beneficiaza de avantajul terenului propriu, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte una dintre echipele de top ale Portugaliei. Gazdele acestei dispute nu au stralucit in editia precedenta de campionat, avand in vedere faptul ca au terminat in partea de jos a clasamentului, mai exact pe locul al 12-lea, indeplinindu-si insa obiectivul fara probleme, si anume evitarea retrogradarii. Trupa lui Nuno Oliveira a inceput cu dreptul in noul sezon, reusind o victorie in prima etapa in fata celor de la Tondela, castigand cu 0-1 in deplasare.


FC Porto de partea cealalta, este o echipa mult mai puternica, dar si mai experimentata, fapt pentru care agentiile de pariuri o dau ca favorita, chiar daca evolueaza in deplasare, avand ce-i drept resursele necesare pentru a se impune. "Dragonii" au stralucit in ultima editie de campionat, terminand pe primul loc in clasament, castigand titlul pentru a 28-a oara in istorie, asigurandu-si de asemenea si un loc in grupele Champions League. Trupa lui Sérgio Conceição a inceut cum nu se putea mai bine in noua stagiune, in primul meci invingand-o pe Aves in Super Cupa Portugaliei, impunandu-se cu 3-1, urmand apoi un succes cu 5-0 in fata celor de la Chaves.


FC Porto este o echipa mult mai buna, ce trece si printr-o forma fantastica, astfel ca ma astept ca in aceasta infruntare sa se impuna lejer, chiar daca joaca in deplasare, de aceea mizez pe faptul ca va marca minim doua goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.46
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Oaspetii marcheaza peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide